Unike lokaler i Barcode - Nytt fullservicebygg - Fremleie

Status: Frist utløpt
Adresse: Dronning Eufemias gate 42, 0191 Oslo
Areal: 488 M²
Type lokale: Kontor
Ant kontorplasser: 28
Overtakelse: Omgående

Beskrivelse

DEG42 er en del av Barcode i Bjørvika og er et ikonisk bygg ved Oslos fjordkant. Eiendommen er at av de mest eksponerte byggene i området med sin spesielle arkitektoniske uttrykk og unike beliggenhet. Eiendommen har adkomst fra begge sider av bygget og gir en enkel tilgang rett ved Oslos kollektivknutepunkt.

DEG42 er et flerbrukerbygg med alt av fellesfasiliteter. Bygget stor ferdigstilt og nytt juni 2018 - og tilbyr sine leietakere en eksklusiv takterasse med fjorutsikt, bedriftsrestaurant drevet av De 3 Stuer, felles møterom, sykkelparkering (med ladestasjoner), dusj og garderober.

Lokalene i 2 etg. er gjennomgående lyse med god takhøyde og egner seg godt for åpent landskap. Det er 2 møterom for ca. 6-8 personer i lokalene, et multirom og et minikjøkken.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Fremleie

Fremutleier kan tilby en fleksibel leiekontrakt for den rette leietaker. Lokalene er ledige fra i dag.

Beliggenhet

Dronning Eufemias gate har blitt en en bred og flott gate i det som mange omtaler som Oslo's nye CBD (Central Business District). Her finner du alt av rekreaksjonstilbud med vin- og ølbarer, matbutikker, kiosk, diverse treningssenter og treningskonsepter, kultur, restauranter med spennede middag og lunsj-servering, kultur og kunstutstillinger.

I 2020 blir både Munch-museet og Deichmanske bibliotek ferdigstilt, som er et viktig kulturbidrag til det spennende område.

Adkomst

Utenfor lokalet har man det man trenger av offentlig kommunikasjon. Det går trikker og busser med jevnlige avganger hele dagen. 

Det er også gangavstand til Oslo S med tilgang til Flytoget, t-bane, trikk, buss og tog - noe som gjør lokalene svært tilgjengelige for både ansatte og besøkende.


Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 234
Bruksnr: 131
Kommunenr: 301

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo