Hopp til innhold
 1. Malling.no/
 2. Lokaler til leie/
 3. Fornebuveien 7-13
Kontor
Fra 400 til 2825 m²

Fornebuveien 7-13, 1366 Lysaker, Viken

Velkommen til Fornebuveien 7–13

Ledige kontorarealer for en eller flere leietakere. Eiendommen ligger kun minutter fra Lysaker stasjon, har gode fellesfasiliteter og flott bedriftsrestaurant. Eiendommen byr på en unik mulighet for profilering mot E18.

Ledig areal Fornebuveien 7–9: 1. og 2. etasje – Totalt 2 825 kvm og 1.etasje Ca. 400 kvm

Kjeller: 150 kvm

Lokalene

Eiendommen strekker seg over tre adresser, men alle arealer er fullt ut integrert og benytter alle de samme fellesfasilitetene i bygget. Generelt er bygningsmassen fleksibel, slik at det enkelt kan inndeles og formes for å oppnå mest mulig effektiv bruk av lokalene. 

Det største arealet som nå leies ut er på ca. 2 850 kvm og har adresse i Fornebuveien 7-9. Lokalet er fordelt over to etasjer, har fleksibel utforming, god takhøyde og store vindusflater. De to etasjene knyttes sammen av interntrapp, men kan også deles opp slik at hver leietaker har hver sin etasje.

Lokalet i Fornebuveien 11-13 er på ca. 900 kvm og ligger lengst vest mot Fornebu. Lokalene har en takhøyde tilsvarende 1,5 etasjer og en spesiell utforming som må oppleves. Lokalet har god eksponering mot E18, med store vindusflater i deler av lokalet.

Om eiendommen

Et lyst og moderne bygg med ny fasade og praktiske fasiliteter. Bygget ble totalrehabilitert i perioden 2014-2017 med fokus på bærekraftig og miljøvennlig materialbruk. Under fornyelsen av bygget ble det prioritert å opprette høy standard på fellesarealene, da disse også skal kunne benyttes av byggets leietakere utenfor lunsjtid. Fellesarealene kan benyttes som møteplass og til større interne sammenkomster eller arrangementer. Bygget har svært god parkeringsdekning og det er mulighet for å leie lager i kjelleren.

Nøkkelinformasjon

 • InnflyttingQ1 2024
 • GårdeierPareto Business Management
 • Kontorplasser170
 • P-plasser498
 • Byggeår1998
 • Renovert år2017
 • EnergimerkingD
 • Type lokaleKontor
 • BeliggenhetLysaker
 • Totalt arealFra 400 til 2825 m²
 • AdresseFornebuveien 7-13, 1366 Lysaker, Viken

Beliggenhet

Sentralt plassert på Lysaker, kun seks minutters gange fra Lysaker stasjon til arbeidsplassen. Lysaker og Fornebu er et spennende område under utvikling og et knutepunkt for fremtidige ambisjoner, vekst og næring. 

Eiendommen ligger strategisk plassert på Lysaker og har en av de best profilerte fasader mot E18. På baksiden av bygget er det et flott grønt område med gang og sykkelsti med adkomst til Lysaker-lokket og Lysaker stasjon. 

Et par minutters kjøretur eller 13 minutters gange etter arbeidstid fører ned til Lysaker brygge. Her kan man nyte et kvalitetsmåltid på den italienske restauranten Pier 31 med utsikt over havet. I nærheten er også et utvalg av butikker og bespisning. 

Med en kort spasertur over til Lysaker stasjon og tog i åtte minutter, vil man være på Nationaltheatret og kunne nyte hovedstadens utvalg av restauranter og kulturtilbud. 

Fra Lysaker stasjon: 6 min gange

Fra busstopp: 7 min gange

Tog fra Lysaker til Nationaltheatret: 8 min

Tog fra Lysaker til Oslo S: 10 min

Område

 • Lysaker stasjon6 min gange
 • Busstopp Lysaker stasjon7 min gange

Plantegninger

Møbleringsplan 1. og 2. etg. i Fornebuveien 7–9 og 11–13.

Fellesfasiliteter

Husets flotte bedriftsrestaurant driftes av 4Service. Restauranten er et gjennomarbeidet og kvalitetssikret driftskonsept som har fokus på å være fleksible, markedsorienterte og tilpasse konseptet etter ønsker og behov. Det er etablert et felles møteromssenter med to møterom og et stort klasserom/kursrom med fullt AV-utstyr i byggets 1. etasje. Møteromssenteret bookes digitalt gjennom kantinedriveren 4Service, og disponeres fritt av byggets leietakere. Her er det også mulighet for å få levert møtemat. Kantinen som ligger i samme område kan i tillegg fungere som møteplass for større møter, allmøter med mer. Bedriftsrestauranten har direkte utgang til parkmessig opparbeidet og møblert hage på baksiden som ligger skjermet for støy fra E18. Med byggets eget treningsrom, egne garderober og sykkelparkering kan hverdagen effektiviseres for alle leietakere. Treningsrommet er stort, moderne og har mye dagslys.

 • kantine
 • møterom
 • garderobe
 • trening
 • sykkelparkering

Om gårdeier

Pareto Business Management forvalter eiendommen på vegne av eierne Joh Johannson Eiendom AS. Pareto Business Management AS er en ledende finansiell service- og supportpartner innen eiendom og shipping/offshore.