Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Rosenkrantz gate 22
Kontor
Fra 450 til 1600 m²

Rosenkrantz’ Gate 22, 0160 Oslo,

Fasiliteter

Å være leietaker i Rosenkrantz' gate 22 er en sann fornøyelse. Her blir du ivaretatt på aller beste måte – fra du kommer inn gjennom det storslåtte inngangspartiet til du forlater det vakre, opplyste bygget om kvelden. Det er lagt stor vekt på at serveringen skal være førsteklasses – uansett om det gjelder croissanten til frokost, den fenomenale lunsjen i vakre omgivelser, den innbydende møtematen eller ettermiddagens snack & go. Alt av servering tas hånd om av 4Service og deres konsept «De tre stuer». Selve atriet med overbygget glasstak og restaurant er skapt av Helene Hennie. 

Leietakere kan parkere sykler/motorsykler trygt i den avlåste bakgården med direkte tilgang til dusj og garderobe. Toppetasjen byr på en praktfull takterrasse med panoramautsikt mot sjøen, Aker Brygge, Tjuvholmen og Rådhusplassen – og utemøbler og grill for varme sommerkvelder. Bygget har ellers to nyere heiser, nye vinduer og smakfullt interiør.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Rosenkrantz’ Gate 22, 0160 Oslo,
Fasiliteter
kantine, balkong, sykkelparkering og garderobe
Leie
Ledig nå

Velkommen til Rosenkrantz' gate 22 

Vi har gleden av å tilby ledige kontorlokaler i 6. og 7. etasje på 1 150 kvm og 450 kvm, totalt 1 600 kvm. 
Lokalene egner seg for én eller to leietakere med behov for 70 + arbeidsplasser. Innflytting Q4 2024. 

MELD INTERESSE

Beliggenhet

Dette vakre kontorbygget ligger svært sentralt og usjenert i hjertet av Oslo, mellom CBD og Kvadraturen. Herfra er det kort vei til all offentlig kommunikasjon, Aker Brygge og alt av shopping og serveringstilbud. 

Kommunikasjon
Det er kun fem minutter å gå fra Nationaltheatret eller Stortinget T-banestasjon, tre minutter til buss i Tollbugata og Prinsens gate og ett minutt til nærmeste trikkestopp. Skal du med tog og Flytog er det bare fem minutter å gå til Nationaltheatret.

Nærheten til...
For shopping, café- eller restaurantbesøk befinner du deg i Oslos aller mest attraktive områder. Du er tre minutter fra EGER og fire fra Steen & Strøm, og det er bare noen minutter til populære restauranter som Hanami, Theatercaféen, Eik, Brasserie Hansken, Sjømagasinet, Lofoten, Ling Ling og Asia.

Område

Plantegninger

Kontorene er moderne og pene og kan flyttes inn i «as is», men gårdeier tilbyr full fleksibilitet med tanke på eventuelle ønskede tilpasninger. 6. etasje er ledig for leie hvor en etasje har 1 150 kvadratmeter med 70+ arbeidsplasser, te-kjøkken, møterom i flere størrelser og sosiale soner. 7. etasje har 460 kvm ledig og hele 8.etasje har 570 kvm ledig. De ledige kontorene har nydelig utsikt over Oslofjorden, Rådhusplassen, Aker Brygge og Tjuvholmen. 

Gårdeier

Investire AS
eier Rosenkrantz' gate 22. Selskapet forvalter og utvikler nærings- og boligeiendom i østlandsområdet. Forretningsidéen er å være en langsiktig eier av eiendom som er formålstjenlig for både dagens og morgendagens behov. Investire AS er opptatt av gode holdninger og rutiner for miljørettet tenking både i utvikling og drift av våre eiendommer. Vi forsøker å minimere forurensning og avfall fra drift av eiendommene.