Hopp til innhold
Fra 350 m² til 1400 m²

Brennaveien 4, 1481 Hagan, Norge

Nøkkelinformasjon

  • GårdeierMalling & Co Næringsmegling AS
  • BeliggenhetHagan
  • Totalt arealFra 350 m² til 1400 m²
  • AdresseBrennaveien 4, 1481 Hagan, Norge

Område

Rett ved grensen til Oslo, i Skytta Næringsområde, bygges det nå nye lagerbygg med innflytting i 2025. Lokalene vil ligge i 4 separate bygg over 2 plan, hvor begge etasjer har direkte innkjøring fra bakkeplan og store kjøreporter. Det legges opp til at man kan få bestemme egen innredning av lokalene, og vi ser for oss gode utleielokaler for håndverkerbedrifter, lageraktører etc.


Lokalene er fra ca 350 kvm, men det vil være mulig å leie hele etasjer (ca 700 kvm) og hele bygg (ca 1400 kvm). Ved rask avgjørelse kan man også få trapp mellom etasjene. Eventuelt kan det leies lokaler i to bygg på samme gårdsplass, som vil kunne gi en meget god løsning. I tillegg til gulvarealene vil det i øvre plan være mulig å lage mesaninareal for kontor eller lager.


Takhøydene er fra ca 4 meter til 5 meter, som gir muligheter for effektiv varelagring. Det vil kunne lages garderober, spiserom etc i lokalene, eller evt som en fellestjeneste i Bygg F. Ta kontakt med megler for mer informasjon om dette.


Rammetillatelse er gitt, og prosjektet er således klart for å bygges.


Se plantegninger for mulige løsninger på lokalene, og merk at det her er åpent for endringer.


Profilering
Det vil legges opp til profilering av virksomhetsskilt på fasadene til byggene, som også vil kunne få synlighet fra RV4/RV22.


  • Innflytting: 2025

Skytta er det nærmeste industriområdet nord for Oslo, og har tilgang til begge hovedveiene RV4 og E6 (via RV22 til Hvam). Dette gir trygghet for leveranser til og fra Oslo sentrum, samt til hele sentrale Østlandsområdet. Det er omtrent ingen ledighet i resten av industriparken.


Noen av de andre virksomhetene i området er hovedanleggene til Arcus, Ringnes og Diplom-IS, samt mange små- og mellomstore bedrifter som trenger lokaler med kort avstand til Oslo.


Byggene skal få energiklasse B, som gir meget god energieffektivitet og muligheter for lave strømregninger for leietakerne. Det skal borres etter grunnvarme, som mange mener er det mest effektive klimatiltaket man kan gjøre i dag. Slik vil det gi en god miljøprofil for virksomhetene som flytter inn i disse nybyggene.