Hopp til innhold
Fra 200 m² til 1000 m²

Tollbugata 4 -6, 3019 Drammen, Norge

Arealer 
Plan U:   915 kvm
Plan 1: 1 151 kvm
Plan 2: 1 410 kvm
Plan 3: 1 416 kvm
Plan 4: 1 192 kvm
Plan 5: 1 098 kvm

Om Bygget
Werner&Co ligger i Tollbugata - rett ved siden av Strømsø Torg og Drammen jernbanestasjon. Bygget har i sin tid huset Werner Magasin, og skal nå gjennomgå en total forvandling. Eiendommen på totalt ca. 7 155 kvm er fordelt på 5. etasjer over bakkeplan, og har en egen kjeller med mulighet for parkering, garderober, lager m.m.      

Bygget har videre en flott atriums-løsning som tillater godt med gjennomlys i kontorlokalene. Det skal også etableres et pulserende hjerte i bygget med felles mottaksareal som har overlys, cafè, møterom, kurs og konferanserom m.m. Werner & Co kommer skal ved ferdigstillelse fremstå som et moderne kontorbygg tilrettelagt for både en komfortabel og effektiv arbeidshverdag.

I denne sammenheng skal alle fasader, inngangspartier, kommunikasjonsarealer, tekniske anlegg, vinduer m.m. oppgraderes i henhold til en moderne kontorstandard. Leietakernes egne arealer designes og programmeres i samarbeid med dyktige interiørarkitekter fra Grape.

Fasiliteter
Werner&Co blir et fullservice konsept med alle de fasiliteter og funksjoner som ønskes av moderne kontorbedrifter. Herunder kan vi nevne bespisning, cafè, felles møte- og konferanserom, treningsrom, garderobeløsninger, sykkelparkeringer med vaskemuligheter, terrasser, parkeringsplasser med el-bil ladning, prop-tech løsninger m.m.   

Fleksibilitet
Det er tilrettelagt for stor grad av fleksibilitet. Etasjene egner seg godt for alt fra rent åpne landskap, ABW løsninger til kontorceller og team-rom. Werner & Co passer typsik for leietakere fra ca. 200kvm og oppover til ca. 4 000 kvm. Det er i tillegg løsninger for interntrapper over flere etasjer til større leietakere i prosjektet. 

Beliggenhet
Eiendommen ligger rett ved Strømsø torg med nærhet til alt. Tog- og busstasjon ligger innenfor 1min gange. I tillegg er det kort vet til alle tilbudene og servicefasilitetene i Drammen sentrum.

Bærekraft
De mest bærekraftige byggene finnes allerede. Å rehabilitere bygg påvirker miljøet halvpartene så mye som å bygge nytt ifølge SINTEF. Det er et mål om at Werner & Co skal bli så bærekraftig som mulig, og det er satt en ambisjon om at bygget skal Breeam sertifiseres Very Good. 

Ta kontakt med rådgivere på utleie for utleieprosepekt og mere informasjon angående Werner&Co!

Nøkkelinformasjon

  • GårdeierMalling & Co Drammen AS
  • BeliggenhetDrammen
  • Totalt arealFra 200 m² til 1000 m²
  • AdresseTollbugata 4 -6, 3019 Drammen, Norge

Område

0