Hopp til innhold
 1. Malling.no/
 2. Lokaler til leie/
 3. Henrik Ibsens gate 40-42
Kontor, Handel
Fra 300 til 1150 m²

Henrik Ibsens Gate 40, 0255 Oslo, Norge

Velkommen til Henrik Ibsens gate 40–42

En fullstendig renovert eiendom med historisk sjarm, sentralt plassert i Vika med utsikt ut over Slottsparken. Umiddelbar nærhet til Nationaltheatret stasjon og et mangfold av byens beste tilbud rett i nærheten.

Dette er et klassisk bygg med attraktiv beliggenhet rett ved Solli plass. Kun ett minutt til Nationaltheatrets utgang i Parkveien, hvor man har rask tilgang på tog og T-bane. Kun tre minutter gange til buss- og trikkestopp som går i alle retninger. Kontorlokaler og restaurant i ett, hvor bespisning er på gateplan mot slottet. En unik mulighet til å anskaffe et vakkert, renovert bygg med utmerket eksponering og fremtredende adresse i Vika, Oslo. Med 10 års leietid får dere trygghet og stabilitet i et historisk område med en spennende fremtid.

Utleieareal retail: 350 kvm

Utleieareal kontor: 300–1 150 kvm

Innflytning retail: Etter nærmere avtale

Innflytning kontor: Omgående

Om eiendommen

Den historiske eiendommen har blitt omfattende renovert og omgjort til et representativt kontorbygg med oppdaterte fasiliteter og fellesarealer. Eiendommen fremstår som klassisk med lokaler i moderne løsninger, unike kvaliteter og slående design.

Bygget strekker seg over fire hele etasjer over bakken i tillegg til loft og kjeller. En heis betjener møterommene i underetasjen og de fire etasjene over bakken, noe som sikrer enkel tilgang. Det etableres et restaurantkonsept i første etasje, som også skal fungere som personalrestaurant for byggets leietakere.

Høye tak og store vindusflater sørger for god romfølelse og utmerkede lysforhold. I andre etasje er det terrasse ut mot en rolig bakgård. Videre er det garderobe med dusj i underetasjen. I tillegg til 75 arbeidsplasser er det 5 store møterom, 6 mindre møterom og 4 stillerom i bygget.

Nøkkelinformasjon

 • InnflyttingLedig etter nærmere avtale
 • GårdeierNordea Liv Eiendom AS
 • Kontorplasser75
 • Byggeår1876
 • Type lokaleKontor, Handel
 • BeliggenhetOslo
 • Totalt arealFra 300 til 1150 m²
 • AdresseHenrik Ibsens Gate 40, 0255 Oslo, Norge

Beliggenhet

Vika er et etablert kontordistrikt i CBD, kjent for sin kombinasjon av moderne og klassiske bygninger og historisk betydning. De siste årene har flere høyprofilerte utbygginger startet her, med et økende antall restauranter, barer og butikker som åpner i umiddelbar nærhet til eiendommen.

Henrik Ibsens gate er strategisk plassert på aksen mellom Vika og Solli plass, som begge trekker omfattende fottrafikk til området. Dette gir en beliggenhet i øverste klasse. God tilgang til sykkelstier og oppgraderinger på gateplan med flere trær, gir økt attraktivitet for både leietakere og forbipasserende.

Kun få minutter unna Henrik Ibsens gate 40–42, finner du Karl Johans gate og Promenaden, med et bredt utvalg av tilbud, butikker og restauranter. Aker brygge er kun ti minutters gåtur unna. Her finnes en rekke eksklusive butikker, tilbud og bespisning. Det er også kort vei til hovedstadens beste opplevelser, som kino, teater, Slottsparken og flere perler.

Nationaltheatret stasjon, et av Norges travleste transportknutepunkt, ligger kun få minutters gange fra eiendommen og gir forbindelser til Oslo-området og Oslo Lufthavn, enten via buss, trikk, t-bane eller tog. Nærmeste parkering finnes i Vika Terrassen P-hus, Solli P-hus og Saga P-hus.

Bygget har en svært praktisk beliggenhet med ett minutts nærhet til Nationaltheatret, samt gåavstand til trikk, buss, T-bane og tog.

Område

 • T-bane1 min
 • Tog og flytog1 min
 • Buss3 min
 • Trikk3 min
 • Ankomst med bil6 min

Plantegninger

Møbleringsplan kontor og retail 1.–4. etg og u. etg.

Fasiliteter

Innenfor disse historiske veggene finnes renoverte kontorer som er tilpasset fremtidens arbeidsmiljø med ulike fasiliteter. Det er godt tilrettelagt for gode møterom til både fysiske og digitale samtaler.

 • møterom
 • kantine
 • garderobe

Gårdeier

Nordea Liv Eiendom AS

Kontakt megler

Live Melhuus
Rådgiver utleie