Hopp til innhold
Kontor
Fra 2100 til 6150 m²

Storgata 28, 0184 Oslo, Norge

Fasiliteter

Bygget tilrettelegges med moderne kontorer for en sømløs og effektiv hverdag. Det blir blant annet kaffebar, bedriftsrestaurant, sykkelparkering, sykkelvask, sykkelverksted, dusj og garderobe. Alle etasjer har moderne materialvalg og lysforhold som er positivt for fokusert arbeid. Bedriftsrestauranten i 1. etasje vil være prioritert for leietakere, men er også åpen for publikum utenfra. For øvrig blir det attraktive butikker og tjenester som skaper liv på bygulvet. Nærhet til handel, bespisning og praktisk mulighet for sykkel og kollektivtransport, gir gode muligheter for en effektiv og innholdsrik arbeidshverdag.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Storgata 28, 0184 Oslo, Norge
Fasiliteter
kantine, sykkelparkering, bikeService, garderobe og coffeShop
Leie
Q2 2026

Beliggenhet

Området rundt Storgata er i full utvikling. Slik som populære Bjørvika, vil det også om få år snakkes om hvilken forvandling som blir skapt i gatene her. Dette gjøres for å skape et fremtidsrettet og tilgjengelig byrom for alle, og flere henger seg på. Blant annet har store hotellkjeder sett fremtiden i dette området for lenge siden, og gjort sitt inntog med Norges største hotell Clarion Hotel The Hub, Plaza Hotell og det unike boutique-hotellet Amerikalinjen. Prosjekter som Lilletorget, Stenersgata 1–3 og renoveringen av Oslo Spektrum og Gunerius er eksempler på fremtidsplaner som vil få området til å skinne i årene som kommer.

For deres ansatte er det bare å vende seg til en rekke tilbud i umiddelbar nærhet. Fra Storgata 28 er det få minutters gange til bespisning, handel, kultur og opplevelser. Operaen er i kort gåavstand, samt Deichmanske bibliotek med hyppige arrangementer. Populære konsertarealer som Sentrum Scene og Oslo Spektrum er få minutter unna, samt flotte restauranter som Dattera til Hagen, Fiskeriet, HIMKOK, Tavernaen og Cafe Sør.

Youngstorget er rundt nærmeste hjørne med Oslo Street Food, konserter og populære restauranter og utesteder. Oslo City har butikker som skaper en effektiv arbeidsflyt hvis man på kort varsel trenger elektronikk eller arbeidsutstyr. Yrende møteplasser som Kulturhuset, Youngskvartalet, Østbanehallen og Byporten er i kort avstand, samt Munch-museet og Folketeatret. Nærhet til butikker, restauranter og opplevelser, samt plassering rett i kjernen av kollektivtrafikken, gjør dette til et smart valg for en sømløs og effektiv arbeidshverdag.

Område

Plantegninger

Byggets arkitektur og praktiske beliggenhet i et område under utvikling, gjør det til det perfekte sted for de som setter pris på både det kulturelle og moderne. Storgata 28 vil bestå av to sammenhengende bygg og bygges ut med to ekstra etasjer, slik at bygget totalt blir seks etasjer inkludert takterrasse. Bakgårdsbygget rives og erstattes med et nytt bygg for bedre plassutnyttelse og mer fleksible løsninger. 

Bygningens særpreg bevares og dagens boligareal skal gjøres om til næringsareal, slik at eiendommen blir bestående av utadrettet virksomhet i 1. etasje, og arbeidseffektive kontorareal i øvrige etasjer. Eiendommen skal totalrenoveres slik at den blir en moderne utførelse innenfor rammene av vernestatusen til bygget. Bygget har romslige arbeidslokaler med kreative, åpne rom og løsninger. Ønsk velkommen til luftige rom, kreative løsninger og arealer skapt for ideer og god arbeidsflyt. 

Gårdeier

Malling & Co Property Partners har lang erfaring med å tilrettelegge prosjekter for profesjonelle eiendomsinvestorer og har sikret solid, risikojustert avkastning for investorer.

I april 2016 etablerte Malling & Co Investment Management Malling & Co Eiendomsfond. Fondet er ubelånt og investerer i lavrisiko næringseiendom i de største byene i Norge. Fondet henvender seg kun til profesjonelle investorer. Malling & Co Investment Management er registrert som eiendomsforvalter hos Finanstilsynet.

Selskapet inviterer til å investere i et selskap etablert i forbindelse med det aktuelle prosjektet eller eiendommen. Prosjektselskapene etableres med andel ekstern finansiering og andel kapital fra investorene.