Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Trondheimsveien 62
Lager og logistikk, Kombinasjonslokaler
Fra 1000 til 10000 m²

Trondheimsveien 62, 2019 Skedsmokorset, Viken

Fasiliteter

Nybygget bygges etter gjeldende tekniske forskifter, og for øvrig kan lokalene tilpasses etter leietakers ønsker. Merk at det kun er regulert for bilrelatert virksomhet. Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon om dette.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Trondheimsveien 62, 2019 Skedsmokorset, Viken
Fasiliteter
view og drivein
Leie
2025

Trondheimsveien 62 – prosjektert næringsbygg langs E6 ved Skedsmokorset. Unik profilering.

På det som kanskje er den mest profilerte tomten langs E6 mellom Oslo og Gardermoen skal det nå bygges et nybygg på ca 7 000 kvm. Her planlegges det lokaler for bilrelatert virksomhet som ønsker førsteklasses synlighet, eksponering og parkering.

Oppdelingen av arealene er fleksibel, og vil kunne være fra ca 1 000 kvm og opp til én leietaker på hele arealet. Tomten blir terrassert slik at man kan få direkte tilgang for kunder og varelevering på flere nivåer. Se vedlagte skisser i PDF for utkast til plantegninger, men dette tegnes inn i samarbeid med leietaker. I øvre plan planlegges kontorlokaler (om ønskelig tilhørende butikklokale i etasjen under) med flott utsikt.

Det vil være parkeringsplasser ut mot E6 samt mot Trondheimsveien, og mulighet for kunder å hente varer rett utenfor inngangsdøren. Lokalene vil tilpasses leietakers behov og ønsker. Ta kontakt for mer informasjon om prosjektet!

Beliggenhet

Eiendommen ligger helt ut mot E6 ved Skedsmokorset, vis-a-vis Coop Extra. Det er innkjøring fra motorveikrysset på Skedsmokorset eller fra Hvam-krysset. Strategisk beliggenhet mellom Oslo og Gardermoen, og kort reisevei til Oslo nord og resten av Romerike.

Område