Hopp til innhold
Kontor
Fra 250 til 2300 m²

Rådhusgata 9, 0151 Oslo,

Fasiliteter

Innenfor veggene i Rådhusgata 9 finner du moderne kontorer tilpasset moderne samarbeidsformer. Vi har også tilrettelagt for stillerom og mindre lounger for enkel gjennomføring av digitale møter. Alle etasjene er preget av moderne materialvalg og gode lysforhold. Du vil i tillegg finne møteromsfasiliteter, rom for samhandling, garderober og parkering for sykkel. Trenger du møtemat kan dette enkelt bestilles digitalt, med et mangfold av valgmuligheter på varmmat, kaldmat eller enkle retter.

Som leietaker kan du trygt sykle ned en egen sykkelrampe for å parkere og låse inn sykkelen din i byggets sykkelparkeringsplass, som er i byggets underetasje. Enkelt før du ankommer første etasje og starter dagen i samtale med kolleger.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Rådhusgata 9, 0151 Oslo,
Fasiliteter
lift, sykkelparkering, balkong, garderobe og møterom
Leie
Q1 2024

Velkommen til Rådhusgata 9 – et totalrenovert bygg

Innflytningsklart Q1 2024. Kontorlokaler midt i Kvadraturen. Sentralt og innbydende – i nærheten av alt Oslo har å by på.

Beliggenhet

Det er kun syv minutter å gå fra knutepunktet Oslo sentralbanestasjon, med tilgang til tog, flytog og t-bane. Skal du reise med buss og trikk, er nærmeste holdeplass kun et par minutters gange fra bygget.

Område

ORO Eiendom