Hopp til innhold
Kontor
Fra 350 til 2759 m²

Tøyenbekken 7, 0188 Oslo,

Tøyenbekken 7 – Prisgunstige kontorlokaler i hjørnegård med sentral beliggenhet

Bare hundre meter fra nærmeste T-bane-stasjon og med både buss og parkering rett utenfor døren. Sentral beliggenhet, hovedstadens mest pulserende nabolag, til en leiepris som får de fleste til å trekke på smilebåndet, gjør dette til et spennende valg for mange leietakere.

Tøyenbekken 7 er et funksjonelt kontorbygg over fem etasjer med et samlet areal på 2765 kvadratmeter. Eiendommen har i en årrekke vært utleid til én leietaker, men skal nå totalrenoveres for å tilfredsstille kravene til moderne leietakere. Ferdig rehabilitert vil dette være et svært attraktivt alternativ for leietakere som er opptatt av sentral beliggenhet og god offentlig kommunikasjon - til en overkommelig pris.

Nøkkelinformasjon

 • InnflyttingLedig nå
 • GårdeierAlliance Eiendom
 • Byggeår1993
 • Type lokaleKontor
 • BeliggenhetOslo
 • Totalt arealFra 350 til 2759 m²
 • AdresseTøyenbekken 7, 0188 Oslo,

Beliggenhet

En pulserende bydel i utvikling
Grønland er en av Oslos mest pulserende og sammensatte bydeler. Området er under utvikling og det pågår for tiden en rekke transformasjonsprosesser, blant annet med etableringen av en ny og spennende bylivsgate. Planene for området og den sentrumsnære beliggenhet, med gangavstand til både Sørenga og Bjørvika, gjør Grønland til et område med fremtiden foran seg. Et rikt restauranttilbud, god kollektivdekning med kort vei til Oslo S, T-bane, med stopp for alle linjer, gode bussforbindelser og flere parkeringshus, gjør at alt ligger til rette for en effektiv arbeidshverdag. 

Tøyenbekken 7 har enkel adkomst for kjørende via Opera-/ Festningstunnelen (E18) og det finnes parkering i flere p-hus i området:

https://onepark.no/parkering/oslo/galleriet-ost-p-hus/
https://onepark.no/parkering/oslo/gronlands-torg-p-hus/

Område

 • T-bane1 min
 • Buss1 min
 • Parkeringshus1 min
 • Treningssenter2–3 min
 • Restauranter1 min
 • Tog8 min

Plantegninger

Kontorbygget, Tøyenbekken 7, byr på lyse, arealeffektive kontorlokaler som egner seg like godt for åpent landskap som for cellekontorer. Godt med vinduer og et åpent gårdsrom i midten, gir godt med lysinnslipp fra begge sider, noe som gir gode arbeidsforhold for byggets brukere.

Samtlige arealer skal nå oppgraderes.

1. etasje: 153 kvm kontor
2. etasje: 925 kvm kontor
3. etasje: 844 kvm kontor
4. etasje: 488 kvm kontor
5. etasje: 355 kvm kontor

Lokalene

Prisgunstige lokaler med sentral beliggenhet
Da Tøyenbekken 7 ble bygget i 1993, ble det lagt gode kvaliteter både i byggematerialer og tekniske løsninger. Det gjør at bygget den dag i dag både fremstår og er et godt kvalitetsbygg. Det er likevel behov for oppgraderinger og gårdeier har allerede satt i gang arbeidet med å rehabilitere bygget.

Tøyenbekken 7 byr på lyse, arealeffektive etasjeplan med stor grad av fleksibilitet. Bygget er en hjørnegård med lys fra flere kanter inkl. atriet i midten. Arealene kan enkelt tilpasses en rekke ulike behov og egner seg både for én stor eller flere mindre leietakere. Bygget går over fem etasjer, og på taket over byggets førsteetasje, er det et skjermet gårdsrom som de øverste etasjene er bygget rundt. Dette gir et attraktivt uteoppholdsareal som er mye brukt, spesielt på sommerstid.

Gårdeier er nå i gang med å oppgradere bygget, og det vil blant annet bli etablert sykkelparkering med moderne garderober og dusj. De største grepene ønsker gårdeier å gjøre i dialog med fremtidige leietakere, slik at bygget blir skreddersydd deres behov.

I Tøyenbekken 7 får du gode kontorlokaler med en sentral beliggenhet, til en pris du kan leve med. Vil du være med å skape din egen arbeidsplass?

 • sykkelparkering
 • garderobe
 • bredbånd

Gårdeier

Alliance Eiendom
Tøyenbekken 7 har vært eid av Alliance Eiendom siden bygget var nytt i 1993. Det sier seg dermed selv at de har en langsiktig tilnærming til utvikling og drift av eiendom. Selskapet ble etablert i 1988 og har lang erfaring og høy kompetanse innen næringseiendom. Selskapet eier, forvalter og leier ut en rekke næringsbygg- og lokaler, hovedsakelig i Oslo-området.

Malling & Co som står for utleien av eiendommen.

Kontakt megler

Live Melhuus
Rådgiver utleie