Hopp til innhold
340 m²

Solbergveien 22, 3057 Solbergelva, Norge

Sentralt i Solbergelva ligger bygningene som en gang tilhørte ærverdige Solberg Spinderi. Før var fabrikken livsnerven i Solbergelva, med skov l hjulet som gav kraft til spinnerimaskinene. Nå er de gamle verneverdige fabrikklokalene oppgradert og bygget om til 66 unike boliger. 

I tillegg til boligene er det etablert en egen næringsdel i prosjektet. Lokalene er på ca. 340 kvm, og ligger i den samme delen som ekspedisjonsutsalget til Spinderiet var plassert i sin tid. Lokalene har godt med lys, utsikt og ligger med direkte tilgang fra bakkenivå på østsiden. Næringsdelen fremstår i dag som et rå-lokale og er klare for oppbygning etter leietakers ønsker. Her kan man tenke seg et vidt potensielt bruksområde til feks. kontorbrukere med behov for lager, eller tilpasning til helserelaterte aktører som lege-, tannlege- eller treningssenter for yoga m.m. 

Det er videre god parkeringsdekning rett utenfor lokalene samt mulighet for etablering av garasjeport ved behov. Lokalene kan programmeres iht. til leietakers / kjøpers ønsker og behov eller tas over as/is. 

Beliggenhet
Kort vei til Fylkesvei 283 og kobling mot E134 i Mjøndalen. Veletablerte næringsområder i umiddelbar nærhet som for eksempel Åserud Industriområde, Herstrøm Næringspark, Orkidehøgda m.m. 

Videre har Spinderitunet gåavstand til skole, barnehage, turområder, idrettsanlegg og nærsenter med dagligvare, apotek og kafé. Samtidig har du alt Drammen har å by på kun 15 minutter unna. Her finner du et stort utvalg av restauranter, utesteder, shoppingmuligheter og et yrende kulturliv.

Nøkkelinformasjon

  • GårdeierMalling & Co Drammen AS
  • BeliggenhetSolbergelva
  • Totalt areal340 m²
  • AdresseSolbergveien 22, 3057 Solbergelva, Norge

Område

0