Hopp til innhold
 1. Malling.no/
 2. Lokaler til leie/
 3. Jørgen Kanitz Gate
Kontor
Fra 511 til 17000 m²

Jørgen Kranitz Gate, 1337 Sandvika, Viken

Nøkkelinformasjon

 • InnflyttingQ4 2025
 • GårdeierEntra
 • Byggeår2025
 • Etasje13.
 • Type lokaleKontor
 • BeliggenhetSandvika
 • Totalt arealFra 511 til 17000 m²
 • AdresseJørgen Kranitz Gate, 1337 Sandvika, Viken

Beliggenhet

Sentralt plassert midt i nye Sandvika
Sandvika skal få en helt ny infrastruktur, på lik linje som Oslo kommune har revet hele sentrum for å bygge opp en ny. Sandvika blir nytt – og bedre. Eiendommen ligger plassert kun ett minutt fra togstasjonen, med gåavstand til alt av kulinariske, kulturelle og kollektive tilbud. Jørgen Kanitz gate har nærhet til populære kafeer og restauranter, som Sebastian Tapas & Bodega, italienske Fellini Birreria e Cucina og Sandvika folkebad, blant mange andre kulinariske perler. Sistnevnte er fordelt på 1200 kvadratmeter med scene, restaurant, barer, innendørs hage med shuffleboard, arkaderom, kaffebar, og en solfylt uteservering med utsikt over Sandvikselva.

Som en liten by har Sandvika likevel alle storbyens tilbud, alt innenfor kort avstand. Du finner kino, Vinmonopolet, stort shoppingsenter og varierte tilbud. Sandvika har også en unik nærhet til naturen med kort vei til skogen, tett på både fjord og et vakkert elvedrag. Det er ikke uten grunn at man speider et folkehav langs isen på vinteren, eller smilende fjes langs gresset ved stranda på Kadettangen om sommeren.  Flotte Kalvøya er lett tilgjengelig over en gangbro fra Kadettangen. Dette er en ypperlig plass for arrangementer og et populært turområde.

Sandvika Storsenter er en kort gåtur unna arbeidsplassen, og tilbyr også gratis parkering inntil to timer. Dette er et av Norges største kjøpesenter med 200 butikker og spisesteder løst på en romslig måte som sørger for en behagelig handletur, uansett når på døgnet du tar turen. «Nye» Sandvika er kommet for å bli, med stadig flere tilbud og opplevelser - og utvikles stadig videre.

Slike tilbud rett i nærheten av arbeidsplassen gir en unik mulighet for kulturbygging i selskapet og gode opplevelser etter arbeidstid, i tillegg til å være et miljø de ansatte vil inspireres av. Sandvika har et unikt potensial for god byutvikling og vil fortsette å ha det i årene fremover, noe både Bærum kommune og Entra har lovet å sørge for.

Område

Plantegninger

Lokalene holder en gjennomgående god standard og er lyse, representative og fleksible kontorlokaler og har store vinduer med solskjerming. Du finner en miks av åpent landskap,  team-kontorerer og cellekontorer, alt i høy teknisk standard.

Fasiliteter

Jørgen Kanitz gate skal være en arbeidsplass som legger til rette for det enkle liv, med nærhet til kollektivknutepunkter. Resepsjon med kaffebar gir en hyggelig velkomst ved ankomst. Sykkelparkering sørger for at du enkelt og trygt kan plassere sykkelen din før arbeidsdagen. Garderobene kan du benytte for personlig hygiene, og når sulten melder seg, har du egen personalrestaurant med fristende retter. Den nye offentlige tilgjengelige terrassen på eiendommen har en flott plassering i byen med utsikt over rådhustorget og fjordlandskapet. Her får du inspirerende omgivelser og gategulv som er tilgjengelig med ulike tjenester. Gode, moderne fasiliteter gir et bygg som skaper arbeidsglede.

 • sykkelparkering
 • garderobe
 • balkong
 • kaffebar
 • resepsjon
 • kantine
 • utsikt
 • heis

Gårdeier

Entra har årevis av erfaring med å optimalisere og kombinere kjent teknologi på nye måter, ved at ordinære kontorbygg fra 1980-tallet kan produsere mer fornybar energi enn de forbruker i løpet av sin levetid. Dette er tilfellet for Powerhouse Kjørbo i Sandvika, der de to første kontorbyggene ble totalrehabilitert som Norges første energipositive kontorbygg; trolig verdens første rehabiliterte plusshus.

Etter renoveringen er byggenes energibehov redusert med mer enn 86 prosent. Dette er mulig ved å minimere energibehovet i selve byggene og produsere mer fornybar energi på stedet enn det byggene forbruker i løpet av levetiden. I energiregnskapet er energibruken knyttet til produksjon av byggematerialer, transport, oppføring, drift og avhending av bygget regnet inn.

I porteføljen til Entra finner du blant annet Tinghuskvartalet som består av eiendommer fra Sandvika togstasjon til Jørgen Kanitz gate og er et aktivt kontor, byliv og næringsområde. Leietakere i dette kvartalet er: BDO, Voksenopplæringssenteret, Bærum Bibliotek, Bouvet og Akademiet Realfagsgymnas. Andre eiendommer i området er bl.a Malmskriverveien 18, Malmskriverveien 16, Otto Sverdrups plass 4, Malmskriverveien 4 og Tinghuset.