Effektive kontorlokaler sentralt på Majorstuen

Adresse: Oscars gate 20, 0352 Oslo
Areal: 602 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q2 2019

Beskrivelse

OM EIENDOMMEN

Utleieobjektet vil bli rehabilitert og tilpasset leietakers behov, og passer godt til en leietaker som ønsker fleksible, effektive og moderne lokaler. 

Lokalet ligger i byggets 2. etasje, er på 602 kvm og egner seg godt for både landskap og cellekontor, samt aktivitetsbaserte løsninger. De store vindusflatene er med på å sikre effektiv utnyttelse av lokalene, og byr på mange gode arbeidsplasser.

 

ADKOMST/BELIGGENHET

Eiendommen har en sentral og svært attraktiv beliggenhet ved Bogstadveien - midt i hjertet av ett av Oslos beste shopping-og cafemiljøer. Eiendommen ligger også i umiddelbar nærhet til trikk og buss i flere retninger, og 10 minutters gange til Nationaltheatret med T-bane, tog og Flytog. Matbutikk, frisør, apotek, sko- og klesbutikker, treningssenter, legesenter og mange populære kafeer og restauranter ligger like i nærheten, og bidrar til at leietakerne får en enkel og fleksibel hverdag.

 

OM GÅRDEIER

Det er eiendomsselskapet Pecunia AS som eier og forvalter eiendommen. Pecunia AS er en av markedets mest seriøse og anerkjente aktører innen eiendomsutvikling og -forvaltning.

Eiendomsselskapet har bred erfaring med utvikling av kontorlokaler for forskjellig typer brukere. Deres håndverksfilosofi er årsaken til at Pecunia-standardi dag er et begrep i eiendomsbransjen. Pecunia-standard er synonymt med høy kvalitet, gjennomføringsevne og stilsikker smak. Det innebærer også førsteklasses service overfor leietakere.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Garasje/P-plass

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo