Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Brynsalléen 2 (1)
Fra 500 m² til 4000 m²

Brynsalléen 2, 0667 Oslo, Norge

Om eiendommen

Teglbygget på seks etasjer pluss underetasjer, totalt 17.700 kvm, er et fullservicebygg som nylig har gjennomgått en totalrehabilitering. Med oppgraderte kontorer, helt ny foaje, ny, lekker bedriftsrestaurant, nytt møteromssenter og nye dusjer/garderober i tilknytning til det flotte nye treningssenteret, blir det som å flytte inn i et helt nytt bygg. For å bedre tilgjengeligheten internt er det bygget nye gangbroer i hver etasje som sikrer. god kommunikasjon i hver etasje og muliget for å dele etasjene til mindre lokaler.
Det er svært god parkeringsdekning i eiendommen. 

Ta kontakt for mer informasjon!

Digitalt prospekt: www.brynsalleen2.no

 Arealer: 
1. etg.: Fra 500- 900 kvm 
2. etg.: Fra 750 - 900 kvm
3. etg.: Fra 500 - 1885 kvm
4 etg.: Utleid
5 etg.: Utleid

Alle arealer kan knyttes sammen.  

 

Lokalene/innhold

Inngangspartiet bygges helt nytt. Herfra kommer man inn i et stort atrium med online check-in, kaffebar, lounge og trappeløp direkte ned i det store, fine møteromssenteret.

Den innbydende bedriftsrestauranten får egen mesanin for mer lukkede lunsjmøter. Bygget har fire underetasjer, som blant annet vil inneholde ca. 240 parkeringsplasser (mange med lademulighet), gjesteparkering, trygg sykkelparkering med lademulighet og treningssenter med dusj/garderobe.

I området utenfor inngangspartiet tilrettelegges det for hyggelige plasser for uformelle møter eller lunsj i sommerhalvåret. Hele frontfasaden vil dessuten lyssettes på en elegant og spennende måte, og det kommer en helt ny skiltplan som blir godt synlig fra Ringveien.

 

Nøkkelinformasjon

  • GårdeierMalling & Co Næringsmegling AS
  • BeliggenhetOslo
  • Totalt arealFra 500 m² til 4000 m²
  • AdresseBrynsalléen 2, 0667 Oslo, Norge

Gårdeier:

CapMan er et ledende nordisk forvaltnings- og investeringsselskap som har bygget verdier i unoterte selskaper, eiendom og infrastruktur i 30 år. Selskapets røtter er nordiske, men virksomheten er internasjonal. Capman bygger godt organiserte, driftede og finansielt stabile virksomheter, fordi dette bidrar til bedre økonomiske resultater. Vi investerer i eiendom og infrastruktur, fordi vi tror at funksjonelle, høykvalitetsmiljøer er hjørnesteinene i funksjonelle samfunn – og vi bygger verdier for samfunnets beste.

Område

0