Hopp til innhold
 1. Malling.no/
 2. Lokaler til leie/
 3. Haakon VIIs gate 5
Kontor
Fra 1640 til 1640 m²

Haakon VII´s gate 5, 0161 Oslo, Oslo

Haakon VIIs’ gate 5 – et naturlig førstevalg i Vika

Det er vanskelig å være beskjeden på Haakon VIIs gate 5 vegne. Den sentralt beliggende eiendommen, er ganske enkelt et av Oslos flotteste kontorbygg. Eiendommen oppgraderes nå med flere spennende fellesfasiliteter som gir arbeidshverdagen et ytterligere løft.

Allerede når du nærmer deg bygget fra utsiden, forstår du at Haakon VIIs’ gate 5, er et prestisjebygg hvor listen er lagt høyt. Når du entrer eiendommen forsterkes inntrykket. Eksklusive materialvalg og gjennomtenkte løsninger understreker at dette er et kontorbygg fra øverste hylle.

Lokalene

Eksklusive materialer med varige kvaliteter, gjør lokalene i Haakon VIIs gate 5 til et godt sted å være. Store vindusflater gir godt med lys og gode arbeidsforhold. Romslige etasjeplan med bæring i yttervegg og korridor, gjør bygget til en drøm å programmere. Arealene kan derfor enkelt skreddersys en rekke ulike behov. 

«Haakon VIIs gate 5 er en av Vikas mest prestisjetunge eiendommer. Den distinkte karakteren som preger bygningen, er også gjennomgående i kontorlokalene. Det er lagt vekt på et konsept som omfavner forhøyede kvaliteter og trekker inspirasjon fra den japanske bygge-estetikken, med autentiske og naturlige materialer som sentrale elementer. Den omfattende bruken av tre skaper innbydende og lune sosiale områder og fellesarealer. I kombinasjon med de store vindusflatene i bygningen, skapes lyse og luftige omgivelser, hvor det er enkelt å finne ro og flyt i arbeidshverdagen.» INTERIØR ARKITEKT/KROHNARK

Betydelig oppgradert
Haakon VIIs gate 5 har, siden bygget ble reist i 1958, vært et av hovedstadens mest attraktive kontorbygg. Eiendommen gjennomgikk i 2007–2009 en betydelig oppgradering. Bygget ble da strippet til betongen og i praksis bygget opp som et nytt bygg, fra innerst til ytterst. På alle overflater, både inne og ute, ble det valgt varige gode kvaliteter, blant annet med fasader av norsk granitt.

Byggets tekniske kvaliteter er også betydelig oppgradert, og Haakon VIIs gate 5 er i dag et energieffektivt, energiklasse B-bygg. I løpet av 2023 vil en BREEAM in Use-sertifisering med karakteren Very Good være på plass.

Nøkkelinformasjon

 • InnflyttingLedig fra sep/okt 2024
 • GårdeierPecunia AS
 • KontorplasserInntil 100
 • Type lokaleKontor
 • BeliggenhetOslo
 • Totalt arealFra 1640 til 1640 m²
 • AdresseHaakon VII´s gate 5, 0161 Oslo, Oslo

Beliggenhet

Når sentralt betyr midt i smørøyet
Mange skryter av god beliggenhet, men få kan si det med like stor selvsikkerhet som Haakon VIIs’ gate 5. Bygget ligger midt i Vika, med alt Oslo har å by på rett utenfor døren. Kunder og klienter, samarbeidspartnere og konkurrenter er derfor rett rundt hjørnet, sammen med noen av hovedstadens beste spisesteder og shopping i verdensklasse.

Bare ett minutts spasertur unna, ligger Nationaltheatret Stasjon og med det ligger hele Oslo, men også resten av landet og verden for dine føtter. T-bane, trikk, tog og flytog tar deg raskt og effektivt dit du måtte ønske, selv om det meste altså er i gangavstand fra bygget.

Område

 • Tog1 min gange
 • Trikk2 min gange
 • Buss2 min gange
 • T-bane2 min gange

Plantegninger

 • Ledig 1 640 kvm i femte etasje

 • Ledig fra september/oktober 2024

Fasiliteter

Det finnes høy standard, og det finnes Pecunia-standard. Haakon VIIs gate 5 eies av Pecunia, og med arbeidssted i et av selskapets bygg, får du ikke bare et flott areal, du skal også kjenne på følelsen av å komme innenfor døren til en medlemsklubb, med tilbud kun forbeholdt de få. Noen kaller det høy standard, vi kaller det Pecunia X.

Som leietaker i Haakon VIIs’ gate 5 betyr dette at du får mulighet til å velge kvalitetsprodukter innenfor trening, garderobe, rens/skredder, bilvask, restaurant, after work og andre arrangementer på f.eks. Pecunia X gir deg en sømløs hverdag, der lange arbeidsdager ikke skal stå i veien for et aktivt og godt liv. 

Derfor oppgraderer vi nå Haakon VIIs’ gate 5 med flere fellesfasiliteter. Bygget får moderne treningsfasiliteter, hvor det legges til rette for fellestreninger med instruktør. I tilknytning til treningsfasilitetene etableres det moderne garderober med håndkleservice.

 • garderobe
 • trening
 • sykkelparkering
 • sykkelservice
 • balkong
 • garasje

Om gårdeier

For oss i Pecunia, er utvikling og forvaltning av eiendom et håndverk. Vi forsøker å utøve håndverket etter noen få, enkle prinsipper: Enkelt, raskt og med høy kvalitet i alt vi gjør. Derfor drifter vi for eksempel alle våre eiendommer selv. Våre driftsfolk er oppdaterte og alltid tett på. For deg som leietaker betyr dette rask responstid og en forsterket opplevelse av å være del av et premiumprodukt.

Denne håndverks-filosofi er årsaken til at Pecunia-standard i dag er et begrep i eiendomsbransjen. Standarden er synonymt med høy kvalitet, god gjennomføringsevne og stilsikker smak. Vi er stolte av å ha levert samtlige av våre 320.000 kvm nybygg- og rehabiliteringsprosjekter til avtalt tid.

For oss er det også viktig at vår virksomhet er bærekraftig. Det betyr blant annet at driften av våre eiendommer er klimakompensert, og at vi i våre utviklingsprosjekter benytter miljøsertifisering som rettesnor for å begrense de totale karbonutslipp.