Hopp til innhold
Kontor, Lager og logistikk
Fra 580 til 1250 m²

Lørenfaret 1, 0585 Oslo, Oslo

Fasiliteter

I Økern Portal finner du tre spisesteder og kaffebar, treningssenter og behandlingstilbud, frisør, samt møteroms- og arrangementslokaler. På toppen av bygget er Nord-Europas største spiselige takhage. Tilbudet er til for både næring og nærmiljø.

Restauranttilbudene:

Molto Trattoria
Velkommen til vår uformelle italienske restaurant. Til oss inviterer du kollegaer, familie, venner eller kanskje en date? Kokkene våre serverer de beste pastaretter og pizzaer direkte fra vår ovn. Vi har også en stor uteservering, så her kan du nyte god mat og drikke i herlige omgivelser. For den lekne har vi også gratis shuffleboard. Besøk https://www.moltotrattoria.com for meny og mer informasjon.

Ms. Garden
Til lunsjen nyter vi god mat, senker skuldrene og har de gode samtalene med kollegaene våre! Vi setter opp et bugnende utvalg av salater, supper og varme retter som du forsyner deg fritt av. Her finner du u-reiste råvarer fra taket på Økern Portal. Ms. Garden har 100 sitteplasser, og egner seg godt som selskapslokale til eksempelvis konfirmasjoner, julebord eller andre arrangementer. Dette kan bookes via restaurantsjef.op@4service.no. Åpningstider: 10.30 –13.00.

Ms. Farmer
I vår buffetrestaurant får du smaken av det vegetariske. Her får du grønnsaker tilberedt på måter du ikke hadde tenkt på før. Mr.Garden har sitteplasser til om lag 100 gjester, som gjør at lokalet kan bookes til å store arrangementer og selskaper. Dette kan bookes via restaurantsjef.op@4service.no. Åpningstider: 10.30–13.00.

In Between
Nykvernet kaffe & te, ferske bakevarer, dagens varme og kalde blingser, kaldpresset juice & nylaget smoothie. Vi serverer deg kaffen og frokosten du drømmer om allerede på vei ut døren hjemme. Vi kan friste med hjemmelagde surdeigsbaguetter, nystekt bakverk og havregrøt med spennende toppinger.

Takterrassen

På toppen av Økern Portal finner du Nord-Europas største spiselige takhage. Den er åpen for alle, og her vil du finne:

  • Tusenvis av spiselige vekster

  • Treningsapparater og løpebane (100 meter, med stigning)

  • Bikuber og meitemarkhotell

  • Sitteplasser

  • Flott utsikt over Oslo

Taket har også et eget samdyrkelag hvor alle kan bli med å dyrke urter og grønnsaker.

Treningssenteret Studio Jobbsprek
Treningssenteret Studio Jobbsprek tilbyr trening for hele familien i Økern Portal. Treningssenteret er på hele 2150 kvadratmeter og har et bredt treningstilbud for alle aldere.

Besøk https://www.studiojobbsprekokern.no/ for mer informasjon om deres tilbud.

Åpningstider*: Mandag – torsdag: 06:00 – 22:00. Fredag: 06:00 – 20:00. Lørdag og søndag: 09:00 – 18:00. *For avvikende åpningstider på helgedager eller sommeren, besøk https://www.studiojobbsprekokern.no/ 

Nøkkelinformasjon

Adresse
Lørenfaret 1, 0585 Oslo, Oslo
Fasiliteter
kantine, coffeShop, garderobe, møterom, trening, garasje, sykkelparkering og view
Leie
Ledig nå

Det er fortsatt mulig å sikre seg lokaler på Økern Portal

Økern Portal kan gi dere kontorlokalet som møter deres behov. Flatene kan formes slik det best passer de arbeidsoppgavene dere utfører, med fleksibilitet mellom åpent landskap, cellekontor, sosiale soner og møtesoner i et kreativt og variert arbeidsmiljø. Bygget har ti etasjer med store plan, og lokalene inndeles og formes etter deres behov. Flatearealet varierer ut fra etasje og hvor du er i bygget, men felles for alle kontorlokalene er at de kan tilpasses de arbeidsoppgavene og behovene dere har.

For øyeblikket er det ledige arealer i 4. og 10. etasje.

Beliggenhet

Økern Portal er gunstig plassert med tanke på kommunikasjon. Enten du ønsker å ta buss, T-bane, bil eller sykkel. Bygget kan nås via portalplassen fra Økern T, Lørenvangen bussholdeplass, Løren T og fra parkeringsplassen. Det er gjesteparkering med mulighet for elbillading både utendørs og i plan 2 av parkeringskjelleren i Økern Portal.

Område

  • T-bane3 min
  • Buss6 min

Ledige arealer i 4. og 10. etasje.

Gårdeier

Oslo Pensjonsforsikring AS
Et livsforsikringsselskap eid av Oslo kommune.
Vi leverer offentlig tjenestepensjon til de fleste ansatte i Oslo kommune, kommunale foretak, flere av kommunens aksjeselskap og ansatte på sykehus som tidligere ble eid av Oslo kommune.