Strømsø/Bangeløkka - Kontor og showromslokaler med særdeles god eksponering og parkeringsdekning

Adresse: Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 110, 3044 Drammen
Areal: 567 M²
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel

Beskrivelse

For Ticon Eiendom har vi nå utleie av kontor- og showromslokaler i den eksisterende bygningsmassen ved Bangeløkka Næringspark som nå er i ferd med å ferdigstilles. Bygget er representativt og bærer preg av å være godt ivaretatt. Det er særdeles god parkeringsdekning på eiendommen og el-bil ladere vil bli installert.

På samme eiendom er et nybygg på 8.900m2 under oppføring som vil stå ferdig Q4 2017. Leietakere vil få tilgang til fellesfasiliteter i nybygget som eksempelvis; kantine, takterrasse, garderober ifm sykkelparkering etc. Per dags dato er det inngått leieavtaler med Block Watne, Ing. Ivar Pettersen AS, GK Norge AS, Assemblin AS (tidl. Imtech Norge AS), Ellingsen Møbler / Slettevoll og Drammen Revisjon AS i nybygget. Uteområdet vil bli hensiktsmessig opparbeidet slik at eiendommen som helhet vil gi et tiltalene uttrykk.  

Arealspesifikasjon:

- Areal 2. etasje 567m2

Lokalene har gode lysforhold og fremstår med normalt god kontorstandard. Eventuelle tilpasninger og skreddersøm kan tilpasses etter leietakers behov og ønsker.

Andre leietakere i eksisterende bygg:

- GET

- OEM Automatic

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Ticon Eiendom - gårdeier og forvalter

Ticon Eiendom er et ledende selskap innenfor eiendomsutvikling i Drammensregionen. Selskapet utvikler både nærings- og boligprosjekter, og er en sentral aktør i byutviklingen av Drammen. Ticon Eiendom med datterselskaper ble i 2012 sertifisert som Miljøfyrtårn og re-sertifisert i 2015. Det legges vekt på å optimalisere faktisk forbruk av energi både i driften av eiendommens felles tekniske anlegg og leietakers driftsforbruk.

Beliggenhet

Eiendommen ligger strategisk plassert på Strømsø/Bangeløkka med enkel av- og påkjøring til E-18 i retning Oslo og sørover, samt E-134 mot Eikerbygdene. Det finnes busstasjon rett utenfor bygget (Timesekspress og flybuss mot Torp), og det er ca. 12min gangvei til togstasjonen på Strømsø torg. Området er et veletablert kontor- og forretningsområde med aktører som blant annet: Tesla, Power, KID, HTH, Norema, Block Watne etc.    

Adkomst

Se kartskisser for geografisk plassering. Det etableres i forbindelse med byggingen på eiendommen et nytt hoved-kryss med rundkjøring som adkomst til eiendommen.

Reiseveier

Ca. 1 min gange til busstasjonen på Bangeløkka

Ca. 12 min gange til Drammen togstasjon med flytogforbindelse til Gardermoen.

Ca. 35 minutter med bil - Oslo sentrum

Ca. 65 minutter med bil - Oslo Lufthavn Gardermoen

Ca. 60 minutter med bil - Torp Sandefjord lufthavn

Standard

Leietaker GET har fremført og etablert redundant fiberkapasitet for ny teknisk HUB for Get. Fiberforbindelser vil gjøres tilgjengelig for avtale om levering av tjenester til leietakere. Flere andre leverandører vil også tilby sine tjenester.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 111
Bruksnr: 52
Kommunenr: 602

Sverre Broder Lund
Rådgiver utleie

 
 
 

Thomas Sørum
Rådgiver utleie

 
 
 
I nærheten
Drammen jb.st.
Jernbane
1.5 km
Drammen
Flytog
1.6 km
Drammen Bangeløkka
Buss
132 m
Tollboden
Buss
258 m
Svelvik ferjeleie
Ferge
19.9 km
Håøya øst
Ferge
20 km*

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo