Balletthøyskolens undervisningslokaler, 4 store dansesaler uten søyler

Status: Frist utløpt
Adresse: Borggata 7, 0650 Oslo
Areal: 2154 M²
Type lokale: Undervisning/Arrangement
Overtakelse: Q3 2021

Beskrivelse

FASILITETER
Det unike med dette bygget er at det i dag har fire store danselokaler, fra 90 til 300 kvadratmeter.

Bygget ligger sentralt til på Tøyen og er på totalt ca. 5000 kvadratmeter. Bygget har i dag to leietakere, hvor lokalene til Den norske balletthøyskole på 2.154 kvadratmeter, vil være mulighet å leie fra Q3 2021. Lokalet består av 1. og 2. etasje med en mesanin som gir mulighet for lager. Lokalet har dusj og garderober, spiserom, spisesal med tekjøkken, flere dansesaler og klasserom mm.

OM EIENDOMMEN
Dette er et bygg med et stort potensial for området. Det er et flott gammelt kulturbygg, som ble bygget for margarinfabrikken Pellerin og var Skandinavias første margarinfabrikk. Det har i mange år vært Balletthøyskolens undervisningslokaler, og skal være det frem til Q3 i 2021. Bygget er unikt med sine store, søylefrie saler.

Bygget er nå under oppussing med blant annet ny fasade. Bygget tilbyr et nytt treningskonsept i den andre delen av lokalet, som nå skal rustes opp. Dette vil bli et nytt kulturhus på Tøyen.

ADKOMST/BELIGGENHET
Borggata ligger mellom Botanisk hage og Grønland Politistasjon. Det er 5 minutter å gå til Tøyen T-banestasjon, og 10 minutter til buss. Lokalene har egne parkeringsplasser i bakgård.

LOKALENE/INNHOLD
Fasaden restaureres nå og det skal bygges nytt, flott inngangsparti. Bygget har store muligheter som kulturhus eller innenfor utdanning.

Ole Kristian Ottesen
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo