Butikk og serveringslokaler i Oslos beste handelsområde

Status: Frist utløpt
Adresse: Kongens gate 21, 0153 Oslo
Areal: 331 - 823 M²
Type lokale: Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine

Beskrivelse

Handelslokaler med god synlighet

Vi tilbyr nå butikk- og serveringslokaler i Telegrafen, et historisk bygg midt i Oslos beste handelsområde. Kongens Gate 21 opptar et helt kvartal mellom Kongens gate, Prinsens gate, Nedre Slottsgate og Tollbugata.

I nabobygget ligger Steen & Strøm, og på gateplan finner man Norges beste shoppingområde. Nedre Slottsgate med sine high-end merkebutikker strekker seg langs byggets fasade, og Prinsens gate har nylig blitt oppgradert med nye gangfelt, bymøbler og trær. 
Buss og trikk stopper i Nedre Slottsgate like utenfor bygget.

Første etasje av Kongens gate 21 åpnes for publikum med butikker, restauranter og caféer.

 

Ekspedisjonshallen

Eiendommen åpnes opp med innganger på tre av fasadene, og midt i eiendommens hovedatrium ligger Ekspedisjonshallen som blir byggets hjerte. Her har man storslagne volumer som gir lys og romfølelse under eiendommens glasstak syv etasjer høyere opp. I ekspedisjonshallen planlegger vi cocktailbar og bakeri/kaffebar, og man vil også ha tilgang til butikkene og de andre serveringsstedene.

 

Butikker

I tillegg til inngang fra ekspedisjonshallen vil alle handelsarealene ha gateeksponering og direkte inngang fra gateplan. Vi tilbyr fleksible handelsarealer som kan deles inn i 5-7 enheter avhengig av konsepter og størrelser. Alle seksjonene har imponerende takhøyder. 

 

Servering

Eiendommen vil ha en bedriftsrestaurant av høy standard, som også vil fungere som restaurant for andre besøkende utenom lunsjtid.

I tillegg legges det til rette for tre ulike serveringskonsepter, hvorav to vil ha direkte tilknytning til både gateplan og ekspedisjonshallen

 

Arealer:

  • Cocktailbar 417 til 823 kvm
  • Enoteca 331 kvm
  • Flagship 614 kvm
  • Boutique 363 kvm
  • Fine dining 793 kvm
  • Grand hall 269 kvm

 

Egen app for bygget

Kongens gate 21 får sin egen app hvor man kan bestille møterom, bestille møtemat, reservere bord, kontakte vaktmester, få beskjed om at gjester har ankommet etc.Arkitektene Arneberg & Poulsson

Bygget ble tegnet av arkitektene Arnstein Arneberg og Magnus Poulsson som begge var prominente arkitekter i Oslo. Dette er ett av bare to bygg de tegnet sammen. Det andre bygget er Oslo Rådhus. Da Kongens gate 21 sto ferdig skrev Morgenbladet: 

«Den nye telefon- og telegrafbygning, som i næste uke delvis tas i bruk, er utvilsomt en av de vakreste bygninger i Kristiania. Den har ikke faat en fri beliggenhet til aapen plads, saa man uhindret ser dens fysiognomi, men staar man under dens mure og lar blikket følge opefter den diskrete graa arkitektur indtil den rustne skiffer øverst oppe, gir den en stilfærdig tilfredsstillelse, som karakteriserer den som helt vellykket. Arkitekterne Arneberg og Poulsson har med den gitt byens monumentalbebyggelse et værdifuldt plus.»

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Lars Simen Paulgaard
Leder Retail / PartnerE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo