Ryen - Nyoppussede kontorlokaler

Status: Frist utløpt
Adresse: Sandstuveien 70 F-G, 0680 Oslo
Areal: 100 - 1500 M²
Type lokale: Kontor, Lager/Logistikk, Garasje/Parkering

Beskrivelse

Vi har nå ledige kontorlokaler i Sandstuveien som skal oppgraderes til moderne standard og tilpasses etter leietakers ønsker og behov. Det er også mulighet for leie av parkering og lager.

Hele byggets 4. etg. samt deler av 1. etg. og U. etg. gjennomgår nå større rehabilitering og vil fremstå som moderne og lyse kontorlokaler mot slutten av 2019.
Her er det mange spennende muligheter, og vi vil jobbe tett med leietaker for å finne gode løsninger ut ifra deres behov.

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beliggenhet

Sandstuveien ligger i et hyggelig og rolig område sentralt på Ryen - rett ved Ring 3 og E6. Det tar kun 8 minutter med bil til Oslo Sentrum. 
Området har i tillegg et godt kollektivtilbud. Rett utenfor kontorene går buss nr. 70, og kun 7 minutters gange unna ligger Ryenkrysset hvor man finner T-bane, buss og flybuss.

I nærområdet finnes et bredt utvalg av virksomheter og servicetilbud, som f.eks. Manglerud Senter som tilbyr alt fra mat- og klesbutikker til vinmonopol. I tillegg ligger treningssenteret Sats i gangavstand fra kontoret, kun en 6 minutters spasertur unna.

Innhold

Inngangspartiet er åpent og godt vedlikeholdt, med en liten sittegruppe og utgang til luftegård i midten av bygget. Her finner man også heis som tar deg til alle byggets etasjer. 
De ledige arealene beskrevet under vil kunne skreddersys i samråd med gårdeier, og skal holde generelt god kontorstandard etter oppussing.
 
U. etg. 
Kontorene ligger over bakkeplan i hjørne av bygget, med godt av vinduer. Mulig for et større kontorareal på ca. 350 kvm. evt. oppdeling i mindre seksjoner. Her er det også mulighet for leie av lager, med adkomst via rampe i samme etasje.

1. etg.
Vi har et ledig rålokale på ca. 250 kvm. Her er det gode muligheter for en blanding av cellekontor, møterom og kjøkken/totalett avhengig av leietakers behov. 

4. etg.
Hele 4. etasje på ca. 1500 kvm. er under oppussing. Se vedlagte tegninger for mulige planløsninger. Det legges tilrette for én evt. to leietakere i etasjen. Lokalet har store vindusflater og fin utsikt, som gjør at arealet fremstår som åpent og lyst. Arealet kan utnyttes på en effektiv måte med en kombinasjon av arbeidsstasjoner, møterom, sosialsone og kjøkken. Lokalet skal kunne stå klart til overtakelse fra 01.01.2020. 

Mulighet for leie av møterom og tilgang til kantine i nabobygget.
 

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 149
Bruksnr: 1007
Kommunenr: 301

Line Victoria Bøyum Røstgård
Rådgiver/Controller

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo