Kontorlokaler sentralt på Rådhusplassen og Aker Brygge

Adresse: Rådhusgata 27, 0158 Oslo
Areal: 1583 - 5300 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q1 2023

Beskrivelse

Rådhusgata 27 har blitt totalrehabilitert og bygget fleksibelt for å kunne ivareta leietakernes behov for både vekst og reduksjon med lave ombyggingskostnader.   

Med den sentrale plasseringen ved Aker Brygge får man et unikt og inspirerende utsyn over byen. 

Heis og hovedtrapp er plasseret sentralt for å gi kontorarealene rik tilgang til dagslys. Planløsningen gir rom både for sosiale møter og fokusert arbeidsro. Den sentrale plasseringen av kommunikasjon muliggjør oppdeling av utleiearealene i flere soner og mellom flere leietakere. 

Interiøret er en oppgradering og forsterkning av funksjonalismens rasjonelle eleganse med solide og robuste materialvalg. Dette forenes med en moderne, eksklusiv estetikk.

Beliggenhet

Rådhusgata 27 ligger rett ved CBD- området og Kvadraturen.
Det er kun fem minutter å gå fra Stortinget T-banestasjon og tre minutter til buss og trikk i Tollbugata og Prinsens gate. Skal du med tog og Flytog er det bare åtte minutter å gå til Oslo Sentralstasjon.
For shopping og restaurantbesøk er det kun to minutter til EGER, Steen & Strøm og flere av Oslos beste spisesteder.

Innhold

Kontorene egner seg like godt for en enbruker som for flerbrukere.  
Det er totalt tre etasjer som står ledig, med totalt 5 300 kvm.

Kontorene er fleksible, og tilpasses leietakers ønsker og behov. Lokalene er lyse, luftige og meget representative, med god takhøyde og gulv og vegger i lyse toner. Det blir terrasser, sosiale soner, gode møterom, stillerom og tekjøkken i alle etasjer. Teknisk grid tilpasses både åpent landskap og eventuelle cellekontor, og det kan bygges interntrapper for leietakere som ønsker flere etasjer.

Bygget har et rikelig servicetibud.
I byggets underetasjer finner du et treningssenter med tilhørende dusj/garderober, samt trygg innendørs sykkelparkering for 90 sykler med spyle/serviceplass. 

I møteromssenteret kan man lett booke møterom til interne og eksterne møter. Det jobbes med å kunne tilby leietakerne en bildelingstjeneste, som brukerne av bygget kan booke.

Treningstilbudet på huset er tilknyttet personlig trener som kan bookes av ansatte, eller bestille gruppetime om man ønsker. 

Håkon Tanberg
Leder Næringsmegling / PartnerE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo