Hopp til innhold
Kontor
Fra 465 til 983 m²

Akersgata 32, 0180 Oslo, Oslo

Lokalene

Eksklusive, totalrehabiliterte kontorlokaler med balkonger og panoramautsikt.
Det er en god opplevelse å komme inn i kontorarealene i Akergata 32. Lysinnslippet fra eiendommens sør- og vestvendte fasader gir en meget god kvalitet. Utsikten fra de private vest- og sørvendte balkongene, gir deg utsikt over sentrum og Oslofjorden. Kontorlokalene oppleves som eksklusive og luftige. Det er lagt opp til gode, sentrale sosiale soner og spiseplass i etasjeplanen. Møteromsfasilitetene er planlagt med varierte størrelser, og alt kan selvsagt tilpasses etter leietakers ønsker og behov. Det vil bli etablert gode fellesfasiliteter med sykkelparkering, dusj og garderobe i eiendommens underetasje. Fra underetasje blir det direkte aksess med heis opp i kontorlokalene.

Toppetasjen har et areal på ca. 500 kvadratmeter. Lokalet har vinduer rundt hele fasaden, og med en beliggenhet på det høyeste punktet av Grensen, gir dette svært godt, naturlig lys og attraktiv utsikt. Kontorlokalet totalrehabiliteres med eksklusive materialer, godt arbeidslys og god ventilasjon. Leietaker har full fleksibilitet med tanke på ønsker om cellekontorer, åpent landskap eller en miks av disse, og det er full anledning til å etablere ca. 40 arbeidsplasser. Ønsker ny leietaker en annen romløsning med færre eller flere kontorplasser, grupperom, flere møterom eller sosiale møteplasser, vil gårdeier i samarbeid med leietaker og arkitekt, sørge for at det snarest legges til rette for dette.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Akersgata 32, 0180 Oslo, Oslo
Fasiliteter
garderobe, sykkelparkering, view og balkong
Leie
Ledig nå

Ledige hjørnelokaler i Akersgata 32 med utsikt og takterrasse

Effektive og lyse arealer som totalrehabilliteres etter leietakers ønsker og behov. Kollektivknutepunkt i umiddelbar nærhet

Ledige kontorer i 6. og 7. etasje. Sikre deg en kreativ arbeidsplass, tilrettelagt for fokusert arbeid.

Meld interesse

Beliggenhet

Offentlig kommunikasjon rett utenfor døren. Variert shopping, restaurant, kafé og uteliv i umiddelbar nærhet.

Akersgata 32 ligger fantastisk fint til i sentrum, med byens mest spennende shopping, kafé- og restaurantliv som nærmeste nabo. Bare 50 meter unna ligger Nedre Slottsgate, som snart skal fylles med enda flere eksklusive merkebutikker for sko og mote. Regjeringskvartalet, Høyesterett og flere departementer ligger rett ved, Tinghuset og Sentrum P-hus er 300 meter unna og det nye, pulserende Tullinkvartalet noen hundre meter bortenfor.

Stortingets T-baneoppgang ligger bokstavelig talt rett utenfor inngangsdøren til Akersgata 32. Trikkestopp er 150 meter unna, bussen stopper ved Regjeringskvartalet og det er fem minutter å gå bort til Nationaltheatret for tog, Flytog og Flybuss. Kommer du med bil er det flere parkeringshus i nærheten – blant andre Sentrum P-hus ved Tinghuset. For våre syklende leietakere er det egen innendørs sykkelparkering i Akersgata 32.

Område

Gårdeier

Front Real Estate
Vi forvalter og utvikler egne eiendommer og samarbeider gjerne med andre eiendomsbesitter, utviklere, entreprenører, leietakere og finansielle aktører. Vi utvikler eiendom for og i samarbeid med leietakere og har fokus på å skape fremtidsrettede og velfungerende eiendommer der det er et attraktivt og god underliggende marked. Vi investerer i alle segmenter, herunder, handel, kontor, lager, logistikk, bolig, hotell, mv.

Front Real Estate er eier av Carucel Gruppen og selskapets operative partnere. Carucel gruppen er eiet av Carl Erik Krefting med familie, som er et investeringskonsern med hovedvekt på eiendom. De operative partnerne i selskapet har en lang, og variert bakgrunn innenfor eiendom.

Selskapet har i dag en eiendomsportefølje på ca 68 000 kvm innen kontor, handel, servering, lager og lett industri, til en verdi av ca 3 milliarder. Eiendommene har beliggenhet i Oslo og Drammen.