Hopp til innhold
Kontor
Fra 336 til 7800 m²

Sandstuveien 68, 0680 Oslo, Oslo

Sandstuveien 68 – bygget det er umulig å forholde seg passiv til

Det er umulig å ikke la seg imponere. Det første som slår deg, er den futuristiske arkitekturen, men etter hvert som du lærer deg bygget å kjenne, er det de indre kvalitetene som virkelig gjør deg overbevist. Sandstuveien 68 er ganske enkelt et enestående bygg. Da bygget i Sandstuveien 68 på Ryen ble bygget for ti år siden, var det en pilot for energieffektivitet og bærekraft. Bygget var forut for sin tid, og det ble investert i tekniske kvaliteter og løsninger som selv i dag overgår veldig mange nybygg. Resultatet var et av landets første passivhus og en på den tiden, svært høythengende BREEAM Excellent-rating.

Nøkkelinformasjon

 • InnflyttingCa. 4500 kvm står ledig i dag
 • GårdeierWatrium
 • Type lokaleKontor
 • BeliggenhetOslo
 • Totalt arealFra 336 til 7800 m²
 • AdresseSandstuveien 68, 0680 Oslo, Oslo

Beliggenhet

Sandstuveien 68 har en svært god, strategisk beliggenhet, tett på to av hovedstadens viktigste trafikale nervebaner. Eiendommen har direkte tilkobling til E6 og i løpet av ett minutt er du enten på vei gjennom Operatunnelen mot Oslo vest eller nordover mot Bryn/Helsfyr og Økern. På mindre enn ti minutter er du midt i Oslo sentrum. Området har et godt utbygd kollektivtilbud, og fra eiendommen er det kort gangavstand til både buss og T-bane.

Den gode beliggenheten, gjør at området har befestet sin posisjon som en attraktiv lokasjon for selskaper med et utvidet transportbehov. Mange av selskapene på Ryen, er derfor utadrettede tjenesteytere innen alt fra rådgivende ingeniørmiljøer, til selskaper innen elektro, VVS, vakthold og renhold. Kort fortalt, viktige aktører som holder noen av de viktigste samfunnshjulene i gang. Bygget har svært god parkeringsdekning, både i egen parkeringskjeller, samt på en romlig parkeringsplass rett foran bygget.

Område

 • T-bane10 min
 • Flybuss3 min

Plantegninger

Sandstuveien 68 er et syv etasjer høyt kontorbygg som byr på svært fleksible etasjeplan på mellom 575 og vel 1700 kvadratmeter. Etasjenes oppbygging og fleksible datagulv, gjør at de enkelt kan tilpasses ulike behov og dermed raskt kan skreddersys både større og mindre brukere og ulike behov.

Eiendommen byr også på en del gode lager og logistikkarealer. For leietakere med lagerbehov, er derfor Sandstuveien 68 et godt alternativ

Fasiliteter

Sandstuveien 68 er et moderne bygg med gode fasiliteter. Det betyr at du i byggets første etasje finner et oppdatert resepsjons- og møteromssenter. En oppgradering av personalrestauranten, som driftes av Toma, som selv er leietaker i bygget, står på trappene. Fra personalrestauranten er det utgang til flotte grøntarealer og atriet. Hver etasje har også egne balkonger.

Bygget har gode parkeringsmulighet både for biler og sykler. Innvendig parkering fordeler seg over to romslige plan. Sykkelparkeringen er utrustet med vaskeanlegg og garderobe. I vårt nabobygg er det eget padel-senter og i bare noen få minutter unna ligger det flere treningssenter. Bygget fellesfasiliteter legger til rette for en effektiv arbeidsdag.

 • møterom
 • kantine
 • resepsjon
 • trening
 • garasje
 • garderobe
 • sykkelparkering

Gårdeier

Sandstuveien 68 og 70, eies av det norske investeringsselskapet, Watrium. Selskapet, som har dype røtter i norsk skipsfart, har en langsiktig tilnærming til sine investeringer. De er aktive i flere segmenter, hvor eiendom utgjør en viktig del av den samlede investeringsporteføljen.

For å sikre avkastning over tid, er bærekraftig utvikling og drift en sentral del av Watriums investeringsfilosofi. Da de utviklet Sandstuveien 68, la de derfor bærekraftlisten svært høyt og utrustet bygget med gode, varige kvaliteter. Det gjør eiendommen robust og i stand til å håndtere både endrede arbeidsplassfilosofier og strengere miljøkrav. Ti år etter at bygget ble reist, fremstår det derfor fortsatt som et nybygg, klar for nye leietakere.

Daglig drift og forvaltning av Sandstuveien 68 og 70 foretas av Malling & Co.