Hopp til innhold
  1. Malling.no/
  2. Lokaler til leie/
  3. Sandakerveien 116
Kontor
Fra 400 til 1000 m²

Sandakerveien 116, 0484 Oslo,

Fasiliteter

Alt du trenger i det daglige – og vel så det
Som en del av Oslos største studentcampus, har man automatisk tilgang på et bredte utvalg av fellesfasiliteter. Det er kantine i samme etasje som lokalene, men også tilgang til flere restauranter og kaffebarer i campusen. I bygget er det eget treningsstudio, samt at SATS holder til rett over gaten. Garderober med dusjfasiliteter, parkering for både biler og sykler i byggets kjeller, er bare noen andre av de gode fellesfasilitetene.

Nøkkelinformasjon

Adresse
Sandakerveien 116, 0484 Oslo,
Fasiliteter
kantine, coffeShop, trening, garasje og garderobe
Leie
Ledig nå

Sandakerveien 116 – sentralt kontorbygg med høy wow-faktor

BI-bygget er et av Nydalens beste og mest sentrale bygg. Det som kanskje best kjennetegner bygget, er at det gir de besøkende en umiddelbar wow-følelse. Dette er noe av årsaken til at bygget i 2008 ble tildelt «Årets eiendomspris» av The International Real Estate Federation. Prisen deles ut til bygg som kombinerer noe som ikke alltid er en selvfølge, nemlig vellykket arkitektur og fornøyde brukere.

I byggets toppetasje, med utsikt over Nydalen, har vi nå to ledige lokaler på 417 og 603 kvadratmeter. Fantastisk beliggenhet, med både T-bane og buss rett utenfor døren, samt svært gode fellesfasiliteter, gjør dette til et attraktivt og godt valg for veldig mange.

Beliggenhet

Nydalens mest sentrale kontorbygg
Nydalen har over en periode på 20 år blitt én av de mest attraktive kontordestinasjonene i Oslo. Høyskolen BI har vært en viktig driver av denne utviklingen. Det pulserende campusområdet, og de omkringliggende områdene, tiltrekker seg i dag et bredt spekter av leietakere fra en rekke ulike næringer.

Én av forklaringene er områdets svært gode kollektivdekning. Både T-bane, buss, trikk og tog har hyppige avganger til og fra Nydalen, noe som gjør området svært tilgjengelig. BI-bygget er nærmeste nabo til T-banestasjonen i Nydalen og i praksis er det derfor under ett minutts gange fra stasjonen til de ledige kontorarealene. Fra bygget er det kort vei til Ring 3, som effektivt tar deg rundt i hele Oslo.

I området rundt BI-bygget, er det et riktig utvalg av alt det du trenger i det daglige. Storo Storsenter er bare noen få minutters gange unna og det ligger flere hoteller bare et par hundre meter fra bygget.

Område

  • T-bane1 min
  • Buss 1 min
  • Tog5 min
  • Trikk10 min

Plantegninger


De to ledige lokalene ligger i byggets toppetasje og er på henholdsvis 417 og 603 kvadratmeter. De kan, ved behov, slås sammen til ett lokale.

Gårdeier

Handelshøyskolen BI
Sandakerveien 116 eies av Handelshøyskolen BI. Skolen har en egen drifts- og forvaltningsavdeling som kontinuerlig jobber for å holde bygget i tipp, topp stand og leietakerne tilfreds. Drift- og forvaltning sitter på huset og er opptatt av tett og god dialog med byggets brukere.