Nyrenoverte kontorer, showroom eller kombilokale med god parkeringsdekning

Adresse: Brynsengveien 10, 0667 Oslo
Areal: 500 - 2945 M²
Type lokale: Kontor, Kombinasjonslokaler
Overtakelse: Umiddelbart

Beskrivelse

Brynsveien 10 er et fleksibelt, fem-etasjers kontorbygg sentralt på Bryn, rett ved E6/Ring 3. Bygget er totalt på 12.200 kvadratmeter.
3., 4. og 5. etasje er utleid, mens 1. og 2. etasje pluss et mindre lokale i 3. etasje er ledig – totalt 2 945 kvadratmeter. Byggets inngangsparti og bedriftsrestaurant skal oppgraderes og det planlegges utvendig belysning av bygget.

Fasiliteter

Eiendommen har en hyggelig, åpen vestibyle i teglstein, glass og stål, og med en stor, flott trapp til etasjene. Et sted for kunder og ansatte, dropin-plasser, uformelle møter eller bare for en kaffekopp. Vestibylen skal rehabiliteres med blant annet besøksregistrering, kaffebar og hyggelige sosiale områder.
Bygget har også bedriftsrestaurant som er en hyggelig møteplass for leietakerne. I de tre nederste etasjene finner man parkering, sykkelparkering og dusj/garderober. Om nye leietakere har behov for det, vil utleier bygge nytt møteromsenter

Beliggenhet

Brynsengveien 10 ligger sentralt mellom Bryn og Helsfyr med svært god tilgang til kollektivtransport. Det er bare tre min gange fra Brynseng T-banestasjon der alle T-banelinjer stopper, buss 23 stopper rett utenfor eiendommen og  det er fem minutter å gå til Bryn togstasjon. Det er 15 minutter å gå til kollektivknutepunktene Helsfyr  men T-bane, buss, tog og flytog.
Bygget ligger godt eksponert inntil Ring, der det daglig passerer ca 70.000 biler. Det er enkle adkomst fra Ring 3, E6 og Østensjøveien.

Innhold

De ledige lokalene ligger i byggets 1, 2 og 3 etasje.
Lokalene i 1 og 2 etasje kan leies av en eller flere leietakere, og nye leietakere tilbys arealer som optimaliseres i forhold til leietakers behov og ønsker.

1. etasje på 1 051 kvm har fire meter takhøyde og egner seg godt som et showroom. Forøvrig er dette er et svært fleksibelt lokale for både kontor, kombinasjonslokale med showroom og lager eller som rent lager. Som kontor er det plass til 64 arbeidsplasser, og som kombinasjonslokale egner lokalet seg for ca. 38 arbeidsplasser. 

2. etasje på 1 510 kvm egner seg for ca. 84 arbeidsplasser. Da er de fleste plassene i åpent landskap, mens drøyt 15 plasser er i cellekontor. 

3. etasje på 384 kvm egner seg for ca. 16 til 21 arbeidsplasser.

Ole Kristian Ottesen
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo