Skøyen - " Gamle Thune Mekaniske Værksted" Kontor / Showrom til leie.

Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
Areal: 300 - 700 M²
Type lokale: Kontor, Garasje/Parkering
Overtakelse: Umiddelbart

Beskrivelse

Flotte kontor / showrom lokaler til leie på ”Gamle Thune Mekaniske verksted” i 3 etg. Lokalene har tilgang med heis.

Sjarmerende lokaler med særpreg i åpen løsning.

Tilstøtende areal i nabolokalet blir også tilgjengelig, og kan leies i sin helhet på 700 kvm BTA. 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Beliggenhet

Drammensveien 130 er meget sentralt beliggende på Skøyen som er et blomstrende næringsområde i Oslo. I Skøyenområdet er det en rekke store bedrifter som har lokalisert sine hovedkontorer, samtidig er området under stadig utvikling med tilvekst av store og små virksomheter.

Lokalet som er ledig ligger på tomten til det tradisjonsrike Thune’s Mekaniske Værksted. I Thune Næringspark finnes moderne kontor- og forretningslokaler kombinert med de gamle fabrikkbygningenes sjarm. Med sin særegne arkitektur og romslige utearealer fremstår området som en oase av historie og miljø. Thune Næringspark huser i dag bl.a. møbelgalleri, interiørforretninger, tekstilfirmaer, bilforhandler samt selskaper innen reklame, kommunikasjon, medievirksomhet og spisested/cafe.

Adkomst

Drammensveien 130 ligger midt på Skøyen med holdeplasser for både buss og trikk som nærmeste nabo. 400 m unna ligger Skøyen Stasjon der både Flytoget, lokaltog og InterCity-tog stopper. Med bil er det rask og enkel avkjøring fra både E18 og Ring 3 og det er parkering i garasje. Området har også et meget velutbygd nett av sykkelstier.

Omgivelser

Skøyen er blant områdene i Oslo som har opplevd størst utvikling det siste tiåret og er nå et yndet område, både for næringsvirksomhet og beboere. Området markerer starten på det urbane Oslo i vest og er en unik kombinasjon av effektivt kommunikasjonsknutepunkt og selvstendig bydel. Området har et bredt servicetilbud og en lokal atmosfære. 100 meter unna finnes Karenlyst Allé.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 3
Bruksnr: 29
Kommunenr: 301

Live Melhuus
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo