Mjøndalen - Sentralt beliggende tomt for utvikling

Adresse: Hagatjernveien 23, 3050 Mjøndalen
Areal: 1500 - 3000 M²
Type lokale: Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted

Beskrivelse

For Holtefjell Eiendom AS har vi til leie en tomt for utvikling til rett leietaker. Holtefjell Eiendom AS har lang erfaring og solid kompetanse på tomteutvikling- og totalrehabiliteringsprosjekter i regionen. Av nylige gjennomførte Breeam-prosjekter kan vi eksempelvis nevne Kjellstad Næringspark i Lier på ca. 14.200 kvm, og Hagaløkkveien 13 i Asker på ca. 5.600 kvm. Holtefjell Eiendom har et eget tverrfaglig prosjektteam som bistår kunden i alle fasene fra behovsvurdering og frem til overtakelse nye lokaler.

Utvikler ønsker utvikle et moderne, funksjonelt og bærekraftig bygg for rett kombinasjonsbruker. Holtefjell Eiendom har fokus på miljø, og ønsker bygge med BREAAM-kvalitet for lavest mulig miljøavtrykk, optimal drift og lave driftskostnader for leietaker. Nærmere beslutninger vedrørende standard, miljøprofil og byggtekniske løsninger gjøres i samarbeid mellom utvikler, leietaker og arkitekt.

Eiendommen ligger sentralt i Mjøndalen, i et område preget av høy aktivitet. Nærmeste naboer er Mjøndalshallen, Vassenga og Consto Arena.

Eiendommen er på 4,9 mål og kan utnyttes med en grunnflate på i området 2000 kvm.

Beliggenhet

Eiendommen ligger med god tilgjengelighet, sentralt i Mjøndalen. Det er gode bussforbindelser i området og ca. 1 km til Mjøndalen Stasjon. 
Av/påkjøring E134 i begge retninger ligger 4 minutters kjøring fra eiendommen.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 213
Bruksnr: 330
Kommunenr: 3005

Thomas Sørum
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo