Ryen - Nyrenoverte kontorlokaler

Adresse: Sandstuveien 70 F-G, 0680 Oslo
Areal: 500 - 1500 M²
Type lokale: Kontor, Lager/Logistikk, Garasje/Parkering
Overtakelse: 01.03.2021
Rehabilitert: 2020

Beskrivelse

Vi har nå ledige kontorlokaler i Sandstuveien,

4.etg: Hele byggets 4. etg. gjennomgår større rehabilitering og fremstår som moderne og lyse kontorlokaler. Her er er det mange spennende muligheter, og vi vil jobbe tett med leietaker for å finne gode løsninger ut ifra deres behov. 

2.etg: Ledig kontorareal er ca. 705 kvm og ligger i byggets 2. etg. Arealet leies ut som ett kontor, men det er også muligheter for å dele opp i to mindre kontorer: ett på ca. 179 kvm. og ett på ca. 526 kvm. I dag består arealet av 16 cellekontor, to møterom, åpent landskap samt et par arkiv/kopirom. Lokalet har eget kjøkken, to toaletter og dusj.


Det er mulighet for leie av parkering og lager i tilknytning til kontorlokalene.

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beliggenhet

Sandstuveien ligger i et hyggelig og rolig område sentralt på Ryen - rett ved Ring 3 og E6. Det tar kun 8 minutter med bil til Oslo Sentrum. 
Området har i tillegg et godt kollektivtilbud. Rett utenfor kontorene går buss nr. 70, og kun 7 minutters gange unna ligger Ryenkrysset hvor man finner T-bane, buss og flybuss.

I nærområdet finnes et bredt utvalg av virksomheter og servicetilbud, som f.eks. Manglerud Senter som tilbyr alt fra mat- og klesbutikker til vinmonopol. I tillegg ligger treningssenteret Sats i gangavstand fra kontoret, kun en 6 minutters spasertur unna.

Innhold

Inngangspartiet er åpent og godt vedlikeholdt, med en liten sittegruppe og utgang til luftegård i midten av bygget. Her finner man også heis som tar deg til alle byggets etasjer. Hele inngangspartiet samt trappehus vil oppgraderes ila. 2020. De ledige arealene beskrevet under vil kunne skreddersys i samråd med gårdeier, og skal holde generelt god kontorstandard etter oppussing. Mulighet for leie av ekstra møterom og tilgang til kantine i nabobygget.
 

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 149
Bruksnr: 1007
Kommunenr: 301

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo