Unik eiendom i Kvadraturen totalrehabiliteres

Adresse: Grev Wedels plass 9, 0151 Oslo
Areal: 1000 - 14000 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: 2023
Rehabilitert: 2023

Beskrivelse

Av eiendommens totale kontorareal på 19 000 kvadratmeter er ca. 14 000 kvadratmeter ledige og klare for innflytning i 2023. Lokalene består av luftige, lyse og moderne arealer, med store etasjeplan, praktiske møterom, sosiale soner og oungeområder. Kombinasjonen av svært gode kvaliteter, arealeffektive etasjeplan og en god beliggenhet i Kvadraturen gjør Grev Wedels plass 9 godt egnet for både store og små bedrifter. 


Lyse, moderne og arealeffektive lokaler med høy miljøprofil.
Storebrand starter nå en omfattende transformasjonsprosess for å bringe Grev Wedels plass 9 inn i fremtiden. De gjennomtenkte, praktiske planløsningene og materialkvalitetene skal bidra til et utviklende arbeidsmiljø og trivsel, med klare skiller mellom formelle arbeidssoner og områder for uformelt samspill.  

Generøs takhøyde, store vinduer som strekker seg fra tak til gulv og store etasjeplan gjør bygget arealeffektivt og fleksibelt. Naturlig dagslys fra alle himmelretninger til hver enkelt arbeidsplass, samt etasjenes utforming og fotavtrykk gir meget god fleksibilitet og legger til rette for enkel, fremtidig omdisponering av arealene. Dette gjør det enkelt å tilpasse eiendommen til morgendagens arbeidsplasskonsepter. 

Grev Wedels plass 9 blir rett og slett en unik perle i Kvadraturen. Den omfattende renoveringsprosessen vil ta et år og skal gi bygget nybyggkvaliteter, samtidig som gårdeier tar vare på eiendommens personlige særpreg. Alt skal selvsagt gjøres i tråd med Storebrands strenge krav til miljø og bærekraft.

Kontoreiendom sentralt i Kvadraturen, med gåavstand til trafikknutepunkt og alle byens fasiliteter. Store etasjeplan på ca. 3 400 kvm i lys atmosfære med utsikt mot sjøen.

Beliggenhet

Fra Grev Wedels plass 9 er det bare en liten gåtur til spennende fasiliteter, som Deichman, Operaen, Karl Johans gate og et enormt utvalg av restauranter, kafeer og butikker. Med plassering nær Jernbanetorget og Oslo S er lokalene lett tilgjengelige nesten uansett hvor man bor, enten man reiser med buss, trikk, T-bane eller tog. 

Grev Wedels plass 9 er sentralt plassert i historiske Kvadraturen, som har fått et stort løft de siste årene. Nye kontorlokaler, kafeer, restauranter og boliger er skapt i og rundt bygninger hvor både fremtidens arbeidsmetoder og områdets historie har fått fokus under utviklingen. Dette gjør Kvadraturen til et unikt miljø, som bare vil fortsette å vokse.

Adkomst

Kontoreiendom sentralt i Kvadraturen, med gåavstand til trafikknutepunkt og alle byens fasiliteter. Store etasjeplan i lys atmosfære med utsikt mot sjøen. Av- og påkjøringsrampe til E18 i umiddelbar nærhet til eiendommen.

Innhold

Bygget vil romme alt man trenger i løpet av en arbeidsdag og mer. Med hele 165 parkeringsplasser er det enkel adkomst for leietakere og besøkende med både bil og sykkel. Den kommersialiserte bedriftsrestauranten får et helt nytt og spennende food and beverage-konsept slik at det alltid er et fristende måltid innen rekkevidde. I tillegg vil kontorbyggets leietakere ha tilgang til både treningsfasiliteter og garderober. Grev Wedels plass 9 er rett og slett skapt for trivsel.  

Thomas Bagn
Rådgiver utleie/ Partner



E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo