CBD/Vika - Flotte kontorlokaler i Victoriapassasjen

Status: Frist utløpt
Adresse: Arbins gate 2, 0253 Oslo
Areal: 200 - 230 M²
Type lokale: Kontor
Byggeår: 1897
Rehabilitert: 1990

Beskrivelse

Victoriapassasjen ligger sentralt i Oslos forretningsområde Vika. Vi nå har gleden av å tilby et fleksielt og moderne kontorlokale i Arbins gate 2, et historisk bygg i Victoriapassasjen. 
Eiendommen fremstår som en unik kombinasjon av moderne kontorlokaler og et godt vedlikeholdt bygg med orginale detaljer. 
Adkomst til kontoret fra passasjen og den pent opparbeidede bakgården. I bakgården kan du nyte en pause i grønne omgivelser, eller bare parkere sykkelen.


LOKALENE

3.etg, 203 kvm.
Moderne, lyse og innbydende lokaler. Lokalene ble pusset opp i 2016, med led-belysning, glassfronter mm. Lokalene har eget kjøkken og toalett.  

5.etg, 226 kvm. 
Kontor med enkel standard, kombinasjon av åpent landskap, cellekontor og møterom. Lokalene har eget kjøkken og toalett. 

Via lokalenes underetasje har man tilgang til byggets fellesareal hvor det er flere toaletter og garderobe med dusj.

BELIGGENHET/ADKOMST

Arbins gate 2 ligger sentralt i Vika, Oslo CBD. Vika har lenge vært et foretrukket næringsområde for store og små bedrifter. Området er i stadig utvikling med pågående prosjekter som det nye Nasjonalmuseet og VIA, som vil tilføre ytterligere kontorplasser, spisesteder og butikker.

Det er enkel adkomst med alt av offentlig kommunikasjon, sykkel og bil. Med Nasjonaltheateret som nærmeste nabo har man tog, flytog, buss, trikk, T-bane og taxiholdeplass i umiddelbar nærhet.

Her er man der det skjer, med alt av servicetilbud og fasiliteter i gåavstand. Det er kun en kort spasertur til f.eks. Aker Brygge, Karl Johans gate eller Solli plass hvor man finner et stort utvalg av matbutikker, restauranter, treningssentre, hotell, kafeer og vinmonopol m.v.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 209
Bruksnr: 2
Kommunenr: 301

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo