Sentrale og kreative kontorlokaler/showroom med egen inngang fra Bygdøy Allé

Adresse: Bygdøy Allé 23, 0262 Oslo
Areal: 500 M²
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel
Overtakelse: Q4 2022

Beskrivelse

Fasiliteter:

  • Kreative lokaler i en høy 1. etg. Med eksklusiv inngang
  • Kjøkken m/spiseplass i hver etg.
  • Lukket sykkelparkering
  • Felles dusj og garderober
  • Tilgang til kjøreport
  • Garasjeanlegg i underetasje m/lademulighet

Om eiendommen
Bygdøy allé 23 er et flott kontorbygg på 9 209 kvadratmeter fordelt på syv etasjer. Eiendommen ligger mellom Frognerveien, Lambrechts gate og Bygdøy allé med egen parkeringsgarasje, og har akkurat fått rehabilitert fasadene med utvendig elegant belysning.

Bygget er nå fult utleid med untak av 1. etasje som blir ledig for utleie og er på ca. ca. 500 kvadratmeter.

Hovedinngangen ligger midt på byggets hovedfasade i Lambrechts gate, som for øvrig skal renoveres med sykkelsti, sykkelparkering og ny asfalt. Bygget er nå gjennom en omfattende rehabiliteringsfase, og fremstå elegant og attraktivt. Halve 1. etasje er ledig. 2. etasje og opp til 7. etasje er utleid til blant annet et advokatfirma og en stor vinimportør.

Eiendommen har et eget nyoppusset parkeringsanlegg, med lade-mulighet og innkjøring fra Bygdøy allé. Med lite fellesarealer blir fellesarealpåslaget lavt, ca. 18 %.

Lokalene
Lokalene blir tilpasset behovet til leietakeren. Arkitektene har lagt seg på en moderne, lys stil med gode materialkvaliteter og kan tegne inn nok av møterom, stillerom, Skype/Teams-rom og sosiale soner. Hver etasje blir pusset opp i lyse, innbydende materialer, og alle etasjene får eget kjøkken og spiseplass. Det er ekstra store og fine vinduer rundt tre fasader, som gir masse naturlig lys.

Lokalet har spennende muligheter og egner seg godt for virksomheter som reklamebyrå, fotostudio, arkitekter eller virksomheter med eget showroom. 

Det er innendørs sykkelparkering og felles dusj/garderobe. 

  

Beliggenhet
Eiendommen ligger meget attraktivt til, kun fem minutters gange fra trafikknutepunktet Solli Plass. I umiddelbar nærhet er det en flere sjarmerende spisesteder, dagligvarebutikk, bakeri, kafé, frisør og mange butikker og gallerier. På Solli Plass finner du en rekke servicetilbud og buss/trikk med retning Aker Brygge, Nationaltheatret, Oslo vest og Bærum. Fra Nationaltheatret går det T-bane i alle retninger, tog, Flytoget og Flybuss.

Idylliske Frognerparken ligger 10 minutters gange fra kontoret. Frognertrikken stopper 100 meter fra inngangen, og det er kort vei til busstopp i Bygdøy allé med retning østover og vestover.

100 meter nedenfor ligger den sjarmerende Hydroparken, og i Hydrobygget er det gode muligheter for gjesteparkering.

 

Adkomst
Bygdøy allé 23 ligger sentralt til nær Solli plass.
Tog - 14 min
Flytog - 14 min
Flybuss - 14 min
T-Bane - 14 min
Trikk – 0,5 min
Buss - 1 min         

  

Gårdeier
Det er BundeEiendom AS som eier og utvikler Bygdøy allé 23. BundeEiendom AS eier og drifter en stor og variert eiendomsportefølje. BundeEiendom AS er den del av BundeGruppen AS sammen med entreprenørbedriften BundeBygg AS.

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Ole Kristian Ottesen
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo