Flotte kontorer i hjertet av Vulkan

Adresse: Vulkan 11, 0178 Oslo
Areal: 570 - 676 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: 01.07.2021
Byggeår: 2011
Energimerking: A

Beskrivelse

Om eiendommen

Ledig areal:
2 etg. - 570 kvm
5 etg - 676 kvmVulkan er en liten by i byen der øst møter vest mellom Grünerløkka og St. Hanshaugen. Bygget er for mange kjent både for BAR Vulkans fantastiske restaurant med takterrasse og den populære baren i første etasje. Rundt eiendommen finnes et utall sjarmerende butikker og serveringssteder, to hotell, utleielokaler for både små møter og større konferanser, treningssenter, egen klatrehall og et fantastisk konsertlokale. Her lever det 640 000 bier, 400 studenter, det er 41 barer og spisesteder, 48 nasjonaliteter, 350 boliger og tre millioner årlig besøkende. Det er derfor ingen tvil om at dette er stedet for dem som blir inspirert av yrende liv og kultur. Mangfoldet av mennesker og aktiviteter gjør Vulkan spesiell.

Aspelin Ramm og Vulkan Oslo har sitt hovedkontor på Vulkan, og med egen driftsavdeling sørger de for å holde alle leietakerne på Vulkan fornøyd. Trenger du hjelp, er våre folk på plass på minutter!

 

Lokalet                                                                                                                                                        Kontorene i 2. og 5. etasje er fleksible og i god stand, men kan rehabiliteres fra sommeren 2021, hvis nye leietakere ønsker det. Bygget har siden det var nytt vært bebodd av kreative bransjer og skole. Her er det spennende soner og farger, teamrom, kreative grupperom og undervisningsrom /møterom. 

Vulkan 11 var det første ferdigstilte FutureBuilt-prosjektet i Oslo. Det er en integrert del av energiforsyningen til Vulkan og er miljøbygg i energiklasse A. Fasaden produserer solvarme, som via den lokale energisentralen, distribueres som romoppvarming og varmtvann til områdets brukere.

 

 

Beliggenhet

Vulkan 11 har en perfekt beliggenhet i hjertet av Vulkan-området. Hit er det enkel adkomst med buss, bil eller sykkel fra Maridalsveien eller gående fra Kuba-parken. Det er bare noen minutters tusling gjennom Kuba-parken til trikken ved Olaf Ryes plass, og du hopper på en bysykkel fra Vulkan og er på Oslo S på fem minutter. Om sommeren arrangeres det guidede kajakkturer på Akerselva ned til konserthuset – med start fra Kuba-parken. Man kan også årlig nyte den magiske stemningen fra vandringen Elvelangs, som med over 100 kulturinnslag lyser opp hele Akerselva.

Mathallen vis-à-vis Vulkan 11 har blitt nettopp den myldrende møteplassen for nysgjerrige matelskere som var intensjonen – her er hvert spisested unikt, og ikke tilhørende noen kjede. Det å ta med seg noe godt derfra etter en lang arbeidsdag, er balsam for både sjelen og magen. Ellers har Vulkan også en Rema 1000-butikk for daglige innkjøp. Vulkan har et stort parkeringshus med lademuligheter og trygg sykkelparkering for hele 659 sykler.

 

Adkomst

  • Buss: 1 min (Møllerveien/Telthusbakken)
  • Trikk: 10 min (Olaf Ryes plass/Schous plass)
  • T-bane: 16 min (Stortinget)
  • Tog: 19 min (Oslo S)
  • Flytog: 19 min (Oslo S)
  • Flybussen: (Oslo S)
  • Sykkelparkering: 50 m
  • P-plasser i eget p-hus


Gårdeier

 

Strekker oss litt lenger

Aspelin Ramm er gårdeier av Vulkan-området og Mathallen

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler med 48 ansatte i Norge. Selskapet ble grunnlagt av den svenske bergingeniøren Gustaf Aspelin i 1881, og eies fremdeles av familien. Vi har blant annet deltatt i utformingen av Vulkan, Tjuvholmen og Union Brygge i Drammen, alle komplekse prosjekter som har vært viktige for bymiljøet. Vi følger prosjektene våre tett, drifter eiendommene med egne ansatte og er blant landets beste på kundetilfredshet (87 mot snitt på 81).

Med respekt for omgivelsene er vi opptatt av å skape attraktive byrom. Arbeidet vårt skal kjennetegnes av god, gjennomtenkt arkitektur og en materialbruk som fremtidige generasjoner kan være stolte av. Vi skal være i teten på utviklingen av miljøvennlige bygg, og gripe tak i muligheter hvor andre ikke har anledning, ser eller våger. Vi skal alltid strekke oss litt lenger. Det håper vi du vil merke her i Vulkan 11.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Heis

Lars Simen Paulgaard
Leder Retail / PartnerE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo