Moderne kontorbygg, sentralt i Nydalen 267-802 kvm

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo
Areal: 267 - 802 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Sandakerveien 114B er et elegant og moderne, seks etasjers kontorbygg fra 1983. Bygget ligger i hjertet av Nydalen og fremstår i meget god stand. I nabobygget 114 A, disponerer leietakerne i 114 B sykkelparkering og dusjer/garderober. Frittsående parkeringshus ved sidne av 114 A. Eiendommen har et representativt inngangsparti med sosial sone og det er heis direkte til kontorarealene.Fasiliteter:

Nyoppussede, lyse kontorer på ett plan

Nytt kjøkken og spiseplass

Møterom

Sosiale soner

Heis

Dusj/garderober

Trygg sykkelparkering

Parkeringsgarasje

Beliggenhet

Sandakerveien 114B ligger sentralt til i Nydalen med handelshøyskolen BI som nærmeste nabo. Området er, ved siden av BI, kjent for å huse mange bedrifter innen IT og film/TVproduksjon. Her finner man en rekke hyggelige kaféer og spisesteder, butikker og et ungt, dynamisk miljø. Det er svært god offentlig kommunikasjon i alle retninger, spesielt med buss og T-bane som stopper rett ved eiendommen. Det er bare noen minutter å gå bort til trikken ved Storo og Storo senters enorme utvalg av butikker, spisesteder og servicetilbud.

T-bane, buss og trikk korresponderer med Flybuss, tog og Flytog på Oslo S. For de som ønsker seg en tur i frisk luft, på bena, på sykkel eller på ski, er det kort vei inn til vakre Maridalen.

Adkomst

Sandakerveien 114 B ligger sentralt til i Nydalen:

T-bane - 3 min

Trikk - 4 min

Buss - 1 min

Tog - 10 min med buss/T-Bane

Flytog - 10 min med buss/T-Bane

Flybuss - 10 min med buss/T-Bane

Standard

Kontorarealene på totalt 802 kvadratmeter egner seg for én eller to leietakere. Arealene er opprinnelig inndelt i to separate lokaler på henholdsvis 535 og 267 kvadratmeter, men kan altså gjøres om for én leietaker. Det legges opp til full fleksibilitet slik at leietakerne får det akkurat slik de ønsker. Blir det en todelt løsning, vil arealene på 535 kvadratmeter egne seg for virksomheter på 35-45 ansatte i åpent landskap, mens arealene på 267 kvadratmeter vil egne seg for virksomheter med 15-25 ansatte. Arealene planlegges for åpent landskap med møterom, stillerom, sosial sone, rekvisita/kopirom, toalettrom og kjøkken med spiseplass. Ønsker nye leietakere andre romløsninger med færre eller flere kontorplasser, grupperom, flere møterom eller sosiale møteplasser, vil gårdeier i samarbeid med leietaker og arkitekt, sørge for at det snarest legges til rette for dette.

Svein Anders Heggset
Rådgiver RetailE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo