Moderne kontorbygg, sentralt i Nydalen 415 kvm

Adresse: Sandakerveien 114 B, 0484 Oslo
Areal: 415 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Sandakerveien 114B er et elegant og moderne, seks etasjers kontorbygg fra 1983. Bygget ligger i hjertet av Nydalen og fremstår i meget god stand. I nabobygget 114 A, disponerer leietakerne i 114 B sykkelparkering og dusjer/garderober. Frittsående parkeringshus ved sidne av 114 A. Eiendommen har et representativt inngangsparti med sosial sone og det er heis direkte til kontorarealene.Fasiliteter:

Nyoppussede, lyse kontorer på ett plan

Nytt kjøkken og spiseplass

Møterom

Sosiale soner

Heis

Dusj/garderober

Trygg sykkelparkering

Parkeringsgarasje

Beliggenhet

Sandakerveien 114B ligger sentralt til i Nydalen med handelshøyskolen BI som nærmeste nabo. Området er, ved siden av BI, kjent for å huse mange bedrifter innen IT og film/TVproduksjon. Her finner man en rekke hyggelige kaféer og spisesteder, butikker og et ungt, dynamisk miljø. Det er svært god offentlig kommunikasjon i alle retninger, spesielt med buss og T-bane som stopper rett ved eiendommen. Det er bare noen minutter å gå bort til trikken ved Storo og Storo senters enorme utvalg av butikker, spisesteder og servicetilbud.

T-bane, buss og trikk korresponderer med Flybuss, tog og Flytog på Oslo S. For de som ønsker seg en tur i frisk luft, på bena, på sykkel eller på ski, er det kort vei inn til vakre Maridalen.

Adkomst

Sandakerveien 114 B ligger sentralt til i Nydalen:

T-bane - 3 min

Trikk - 4 min

Buss - 1 min

Tog - 10 min med buss/T-Bane

Flytog - 10 min med buss/T-Bane

Flybuss - 10 min med buss/T-Bane

Standard

Leidig kontorareal er på 415 kvadratmeter.. . Arealet egner seg for virksomheter med 20-25 ansatte. Arealene planlegges for åpent landskap med møterom, stillerom, sosial sone, rekvisita/kopirom, toalettrom og kjøkken med spiseplass. Ønsker nye leietakere andre romløsninger med færre eller flere kontorplasser, grupperom, flere møterom eller sosiale møteplasser, vil gårdeier i samarbeid med leietaker og arkitekt, sørge for at det snarest legges til rette for dette.

Svein Anders Heggset
Rådgiver UtleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo