Sentrale, elegante lokaler i prestisjebygg i Vika

Adresse: Klingenberggaten 7, 0161 Oslo
Areal: 820 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Om eiendommen                                                                                                  

Klingenberggaten 7 er et elegant og moderne, ni etasjers kontorbygg med representative inngangspartier både fra Klingenberggata og Haakon VIIs gate, og heis direkte til lokalene. Eiendommen er et klassisk, representativt bygg, opprinnelig fra 1940-tallet, med vindusfasader mot begge gater. På gateplan holder blant annet eiendomsmegler Adv. Sem & Johnsen til, Posten og Baker Brun, mens resten av etasjene benyttes av typisk profilerte virksomheter. Hele sjette etasje, med 820 kvadratmeter, er nå ledig, og ny leietaker kan flytte inn umiddelbart til en gunstig leie.

Fasiliteter:

Elegant inngang

19 cellekontorer

Seks møterom

Tekjøkken/spiseplass

Innendørs sykkelparkering

Dusj og garderobe

Heis

 

Gårdeier

Selskapet er en del av Vika Eiendomsforvaltning AS, som ble opprettet i 1996 av gårdeiere som ønsket å ha en leietakerfokusert forvaltning og oppfølging av egne eiendommer med profesjonelle forvaltere. Ved å organisere forvaltningen av sine eiendommer på denne måten, sikrer eierne god kundeoppfølging av dedikerte mennesker som både kan bistå leietakere, samt utvikle eiendommene i takt med tiden. Nærheten til eiere kommer leietakere til gode gjennom korte kommunikasjonslinjer, raske beslutninger og fokus på langsiktighet i eierskapet av gårdene. Vika Eiendomsforvaltning AS forvalter i dag ca. 110.000 kvm næringseiendom i sentrale deler av Oslo. Porteføljen omfatter 13 bygg.

Beliggenhet

Klingenberggaten 7 ligger supersentralt til i Vika, bare 50 meter fra det viktige trafikknute-punktet Nationaltheatret. Herfra kommer du deg enkelt videre med buss, flybuss, trikk, T-bane, tog og Flytoget dit du ønsker å reise. Nære naboer er Slottet med slottsparken, Karl Johans gate, Hotel Continental med Theatercaféen, Saga kino, Konserthuset, Aker Brygge og Rådhuset. I tillegg er området kjent som et eldorado for shopping og restaurantbesøk.

Adkomst

Klingenberggata 7 har en optimal beliggenhet med ett minutt til all offentlig kommunikasjon:

Tog - 1 min

Flytog  - 1 min

flybuss - 1 min

T-bane - 1 min

Trikk - 1 min

Buss - 1 min

Standard

Kontorarealene på totalt 820 kvadratmeter har store, isolerte vindusflater med godt naturlig lys og utsikt (sjøutsikt fra deler av bygget) og egner seg for én eller to leietakere. Arealene består i dag av 19 store og elegante cellekontorer med isolerte vegger mellom kontorene, men med glassvegger ut mot fellesarealene. Videre er det seks møterom med ulik størrelse, tekjøkken og spiseplass, sosiale soner og toaletter. Det er lyse himlinger og eikeparkett /tepper på gulvene. Gårdeier er fleksibel med tanke på ombygging til åpent landskap, slik at man lett får dobbelt så mange kontorplasser. Det er trygg sykkelparkering og dusj/garderober i underetasjen, og parkering med bil skjer i ett av parkeringshusene rett ved eiendommen.

Svein Anders Heggset
Rådgiver RetailE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo