Sentralt, totalrenovert og representativt kontorbygg

Adresse: Øvre Vollgate 13, 0158 Oslo
Areal: 400 - 7300 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q4 2022

Beskrivelse

Fasiliteter - Frydefull jobb:

 • Terrasser med sjøutsikt
 • Kafe
 • Bedriftsrestaurant
 • Treningsrom
 • Dusj og garderober
 • Innendørs sykkelparkering med spyle/serviceplass
 • Auditorium
 • Bilvask
 • Renseri
 • Budtjeneste
 • Telefonreparasjon
 • Elsykkel til utlån

 

Beliggenhet

Øvre Vollgate 13 ligger perfekt til i Kvadraturen, som en fortsettelse av Tollbugata - i hjertet av det indre sentrum. Det er kun fem minutter å gå fra Stortinget T-banestasjon og tre minutter til buss og trikk i Tollbugata og Prinsens gate. Skal du med tog og Flytog er det bare åtte minutter å gå til Oslo Sentralstasjon. For shopping, café- eller restaurantbesøk befinner du deg i Oslos aller mest attraktive områder. Her er det to minutter til EGER og Steen & Strøm og flere av Oslos beste spisesteder. Fra kontorbyggets store, åpne terrasser er det fri panoramautsikt mot fjorden, Rådhusplassen og Holmenkollåsen.

 

Adkomst:

Buss: 3 min

Trikk: 3 min

T-bane: 3 min

Tog: 8 min

Flytoget: 8 min

 

 

Om eiendommen

Anthon B Nilsen Eiendom skal utvikle Øvre Vollgate 13 til et elegant, robust og tidløst bygg kombinert med spenstig nytenking. Bygget får en ekstra toppetasje med sydvendt terrasse, som gir panoramautsikt utover fjorden. Flere av etasjene under får også terrasser tilknyttet kontorarealene. Eiendommen skal totalrehabiliteres for å bli et miljøriktig smartbygg med minimum BREEAM- NOR Very Good-sertifisering. Byggestart er våren 2021 og innflytting er beregnet høsten 2022.

 

 

Arealer

Kontorene i Øvre Vollgate 13 egner seg like godt for en enbruker som for flerbrukere.

Det blir totalt åtte kontoretasjer med et fasilitetsnivå langt over det normale, og et samlet utleieareal på ca. 7 300 kvadratmeter. For en en-bruker beregner vi ca. 330 arbeidsplasser, mens flerbrukere i snitt kan regne 30-40 plasser per etasje. 

Kontorene blir meget fleksible – her er det leietakers ønsker som blir fulgt. Vi planlegger for lyse, luftige og meget representative lokaler med god takhøyde og gulv og vegger i lyse toner. 2., 5., 6. og 8. etasje får egne flotte terrasser – de tre øverste med panoramautsikt mot fjorden, Holmenkollen og Akershus Festning. Det blir sosiale soner, gode møterom, stillerom og tekjøkken i alle etasjer. Teknisk grid tilpasses både åpent landskap og eventuelle cellekontor, og det kan bygges interntrapper for leietakere som ønsker flere etasjer.

 

 

Gårdeier

Anthon B. Nilsen Eiendom eier Øvre Vollgate 13 og resten av ABN-kvartalet.

Selskapet utvikler og forvalter næringseiendom i østlandsområdet. Forretningsidéen er å erverve og utvikle tomter og bygninger til arealer som er formålstjenlige for dagens og morgendagens behov. Anthon B Nilsen Eiendom er opptatt av gode holdninger og gode rutiner for miljørettet tenking både i utvikling og drift av våre eiendommer. Selskapet tenker gjenvinning og valg av bestandige materialer i sine utviklingsprosjekter. De minimerer forurensning, og alt avfall fra utvikling og drift av eiendommene sorteres og behandles med miljøgevinster som mål. På samme måte legger de vekt på energioptimalisering, både i utvikling og drift av eiendommene. Øvre Vollgate 13 er en del av Anthon B. Nilsen Eiendoms ABN-kvartal, som består av Rådhusgaten 27, samt Øvre Vollgate 7, 9 og 13.

Håkon Tanberg
Leder Næringsmegling / PartnerE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo