Kontor i attraktiv hjørneeiendom - Rimelig leie, rask overtakelse

Adresse: Møllergata 37, 0179 Oslo
Areal: 600 - 1300 M²
Type lokale: Kontor, Kombinasjonslokaler, Undervisning/Arrangement
Overtakelse: Etter avtale

Beskrivelse

Møllergata er en representativ og velholdt hjørnegård, blant de nærmeste naboer er Youngstorget og regjeringskvartalet. Lokalene er lyse med mye naturlig lys samt at det er god internkommunikasjon mellom etasjene. Arealeffektive og fleksible lokaler med svært få søyler og bærende konstruksjoner. 

Nærhet til de populære områdene rundt Torggata og Youngstorget med en mengde caféer, restauranter og butikker. Kort vei til Karl Johans gate og alt av servicetilbud. I løpet av de siste årene har Torggata og området rundt blomstret med mange nye og populære spisesteder. Tilbudene varierer fra store, internasjonale kjeder til små nisjebutikker med et sortiment man ikke finner ellers i Oslo. Summen av alle nye steder i og rundt eiendommen bidrar til å gjøre dette området til ett av de mest interessante i Oslo sentrum.

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning
Heis

Beliggenhet

Eiendommen har en svært sentral beliggenhet i Oslo sentrum, med nærhet til offentlig kommunikasjon og alt av servicefasiliteter. God parkeringsdekning rundt bygget etter kommunale regler, og 12 elbil-plasser 50 meter fra bygget. 1 minutt til buss, 2 minutter til trikk, 5 minutter til tog, T-bane og flytog.

Innhold

Etasjeoversikt

  • 8.etg   : 700 kvm BTA
  • 9.etg   : 600 kvm BTA 
https://www.m-37.no/

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 208
Bruksnr: 307
Kommunenr: 301

Live Melhuus
Rådgiver utleie

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo