Små og mellomstore lager-/kontorenheter i nybygg på Skedsmokorset. Fra ca 400 kvm og oppover

Adresse: Trondheimsveien 62, 2019 Skedsmokorset
Areal: 400 - 8000 M²
Type lokale: Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje/Parkering

Beskrivelse

På E6 sin kanskje best profilerte tomt jobbes det med et nybyggprosjekt med fleksibel inndeling, som vil gå over 2 eller 3 etasjer.
Primært ser man etter handelsleietakere, men nå også en kombinasjon av lagerlokaler/kombinasjonslokaler og handelslokaler.

Det er naturlig terreng på tomten som gir anledning til direkte innkjøring til 1. og 2. etasje. Det er gitt tillatelse til parkering på tomten på begge sider, også ut mot E6. Det er godt med plass for varelevering og manøvrering med store biler på tomten, særlig på nedre del. 

Vi ser etter langsiktige leietakere innen et stort spenn av bransjer, som entreprenører, håndverkere, proffutsalg etc. Lokalene kan inndeles i arealer ned til ca 400 kvm, og med mulig kontormesanin på deler av arealet. Utleier kan levere lokalene i den stand som leietaker ønsker, og vi tar gjerne en prat for å avklare dette nærmere.

Se plantegning i PDF-fanen til høyre i annonsen for utkast til planløsning. Det inndeles da til ønsket areal.

Beliggenhet

Eiendommen ligger helt ut mot E6 ved Skedsmokorset, vis-a-vis Coop Extra. Det er innkjøring fra motorveikrysset på Skedsmokorset eller fra Hvam-krysset. Strategisk beliggenhet mellom Oslo og Gardermoen, og kort reisevei til Oslo nord og resten av Romerike.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 21
Bruksnr: 30
Kommunenr: 3030

Knut Erik Olderkjær
Rådgiver utleie/salgE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo