Eksponert bevertningslokale med høy standard og stort potensielt bruksområde til leie på Grønland 53

Adresse: Grønland 53, 3045 Drammen
Areal: 624 - 625 M²
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement
Overtakelse: Omgående
Byggeår: 2015
Energimerking: A

Beskrivelse

For Entra har vi nå ledige lokaler ved Grønland 53 på Strømsø/Grønland. Bygget har syv kontoretasjer hvor en del av etasjen på gateplan utgjør restaurantlokalet. Bygget fra 2015 har et karakteristisk og tiltalende design med en skrå fasadevegg i heldekkende glass. De ledige lokalene ligger eksponert rett ut mot det populære området ved Universitetet, Ypsilon, Union Scene og Comfort Hotel m. fl.

Det er lagt ned mye tid og ressurser på å skape et moderne og tiltalende interiør tilpasset bevertning og servering. Det kan her nevnes ulike graffitimotiver på eksponerte veggflater samt plassbebygde elementer som barinnredning og scene m.m. I tillegg er lokalene fullt fungerende med nødvendig infrastruktur til kjøkkendrift. Nærmere detaljer rundt dette oppgis ved ønske fra aktuelle interessenter.

Tidligere holdt det kjente konseptet Papirhuset til i lokalene. Dette var et populært konsept som huset ulike type arrangementer, konserter samt en mer tradisjonell restaurantvirksomhet i det daglige. Utleier er også åpne for alternative utnyttelser som for eksempel tilpasning til showromslokaler, og eller endring til et mer tradisjonelt kontormiljø for bedrifter som ønsker umiddelbar nærhet til det pulserende bybildet i dette området.  

NB: Eventuelle interessenter som ønsker å drive restaurant og eller bevertningsrelaterte konsepter må ha solid bransjeerfaring for å bli vurdert som leietakere.

Miljøperspektiv

- Papirbredden er et FutureBuilt prosjekt  

- Passivhus sertifisering med energiklasse A 

- Breeam-In Use-sertifiseres i 2021 

Hovedpunkter

- Eksponert bevertningslokale på bakkeplan - ca. 624,3 kvm
- Mulighet for uteservering ved ønske / behov
- Eksisterende infrastruktur med bardisk, kjøkken og scene m.m.
- Bredt potensielt bruksområde for lokalene (kontor/showrom)
- Fellesfasiliteter som møterom. Sykkelparkering, garderober m.m. i bygget ved siden av

Beliggenhet

Papirbredden og Union er et vellykket transformasjonsområde som har høstet mye nasjonal oppmerksomhet. Dette er et tidligere industriområde som har sakte, men stilsikkert, utviklet seg til å bli en vellykket bydel i Drammen med blant annet hotell, kontorer og universitet. I tillegg er det et populært område for mer publikumsrettede virksomheter som inkluderer musikk, kultur samt ulike restauranter og bevertningskonsepter.  

Utviklingen av Papirbredden har skjedd i ett tett og nært samarbeid mellom Drammen kommune og Entra ASA gjennom selskapet Papirbredden Eiendom AS som eies 40 % av Drammen kommune Eiendomsutvikling AS og 60 % av Entra ASA.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Sverre Broder Lund
sverre.broder.lund@malling.no
+47 906 46 797

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo