Akersgata 51 - Midt i sentrum - store fleksible lokaler

Adresse: Akersgata 51, 0180 Oslo
Areal: 1000 - 6130 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: 2.Kvartal 2022

Beskrivelse

Medio 2. kvartal 2022 åpner det seg en god mulighet veldig sentralt i Oslo. I Akersgata 51 har du mulighet til å leie store fleksible lokaler med et representativt inngangsparti
og god eksponering på fasaden. Lokalene kan enkelt tilrettelegges for åpne landskap eller cellekontorer. Det er byggets 6-9 etasje som blir ledig, hvor man har mulighet til å forme lokalene slik man vil. 

6. etasje: 1 966 kvm
7. etasje: 1 932 kvm
8. etasje: 1 162 kvm
9. etasje: 1 069 kvm

Totalt: 6 129 kvm BTA

Fellesarealene ble oppgradert og ferdigstilt mai 2017, hvor inngangspartiet fikk et betydelig løft, i tillegg til garderobeanlegget og sykkelparkeringen med egen sykkel-spa. Inngangspartiets størrelse og utforming er godt tilrettelagt for virksomheter med mye besøk, og spesielt ankomst av større grupper samtidig. Det er også en egen felles takterrasse som vender ut mot Høyesterett og en ny fantastisk kantine, som gjøre at leitakerne kan nyte en god lunch i sitt eget bygg. 

Beliggenhet

Det tidligere Aftenposten-bygget, Akersgata 51, ligger virkelig i hjertet av Oslo sentrum – med svært god tilgang på offentlig kommunikasjon. Eiendommen ligger meget sentralt i Oslo sentrum, rett opp fra Stortinget T-banestasjon, i retning Regjeringskvartalet. De overhengende baldakinene gjør at du tilnærmet kan gå under tak helt fra t-banesporet og inn på kontoret. Eiendommen har kort vei til Ring 1 og har således lett adkomst med bil med mulighet for leie av p-plasser i byggets parkeringskjeller og i Sentrum P-hus et par minutters gange fra eiendommen.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Adkomst

T-bane:    2 min 
Buss:       1 min
Tog:        8 min
Trikk:       2 min


E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo