Kontorlokaler med historie, særegenhet og moderne kvaliteter til leie på Grønland ved Papirbredden /Strømsø

Adresse: Grønland 60, 3045 Drammen
Areal: 600 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Omgående
Byggeår: 1900
Rehabilitert: 2005
Energimerking: D

Beskrivelse

For Entra ASA kan vi nå tilby kontorer med helt spesielle kvaliteter i samme kulturbygg som Union Scene på området Grønland ved Papirbredden på Strømsø-siden. Eiendommen ble oppført rundt 1900-tallet, og ble senest totalrenovert i tett samarbeid med Solli Arkitekter i 2005.
Det ledige arealet ligger i toppetasjen og har svært god takhøyde. Synlige bjelkelag, bevaring av eldre bygningsmessige strukturer og mye bruk av glass gir lokalene en helt spesiell romfølelse og særpreg.

I forbindelse med totalrenovering i 2005 ble det installert nye ventilasjonssystemer, heis, vinduer m.m. som gir lokalene moderne og viktig etterspurte objekt-kvaliteter i dagens kontormarked. Lokalene er per i dag innredet med en tradisjonell cellekontorløsning med møterom, kjøkken m.m. Arealene kan med relativt enkle grep deles ned til ca. 200 kvm, og designes etter ønsker og behov fra eventuelle leietakere.

Om kulturbygget

Kulturbygget inneholder lokaler for musikk, kunst, teater, flerkulturell formidling, opplæring med mer. I tillegg til Hovedscenen, som har plass til over 1 200 mennesker, har regionteatret Brageteatret tilhold i huset. Bygget huser også Drammen kommunes kulturtjeneste og Kunstsenteret i Buskerud, samt kontor for Entra ASA Bygget ligger plassert rett mellom Comfort Hotel Union Brygge og Universitet i Sørøst Norge.

Beliggenhet

Grønland ved Papirbredden er et pulserende område på Strømsø-siden av Drammen. Dette er et tidligere industriområde som har sakte, men stilsikkert, utviklet seg til å bli en vellykket bydel med blant annet hotell, store kontorbygg og universitet.

I tillegg er det et populært område for mer publikumsrettede virksomheter som inkluderer musikk, bibliotek, kultur samt ulike restauranter og bevertnings-konsepter. Området ligger i kort gangavstand til Drammen stasjon, og er koblet sammen med Bragernes bydel via Ypsilon broen.

Innhold

I samarbeid med leietaker vil utleier finne den optimale løsningen og tilrettelegge lokalene etter leietakers ønsker og behov. Alternativt kan lokalet leies som det er.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Klart vi hjelper deg!

Sverre Broder Lund
sverre.broder.lund@malling.no
+47 906 46 797

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo