Fremtidens kontorarealer, kun minutter unna storbypulsen.

Adresse: Philip Pedersens vei 9, 1366 Lysaker
Areal: 13150 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: 2022

Beskrivelse

Sentralt på Lysaker utvikles nå det attraktive kontorbygget PP9. Nybygget, med adressen Philip Pedersens vei 9, byr blant annet på unik profileringsmuligheter og sentral beliggenhet i svært fremtidsrettet innpakning. Bygget utvikles av NCC Propert Development og tegnet av Henning Larsen Achitects.

Det er lagt stor vekt på å optimalisere byggets funksjonalitet for fremtidige brukerne og har derfor svært god fleksibilitet og effektive arbeidsplasser. Gode fellesfunksjoner, kombinert med spennende arkitektur og grønne omgivelser, gjør PP9 til et godt sted å jobbe.

 

Beliggenhet/Adkomst

Bygget ligger midt mellom Stabekk og Lysaker togstasjon, men omtrent 10 minutters gange til begge knutepunktene.

Buss i begge retninger stopper rett utenfor kontorbygget, med 4 minutter mellom avgangene i rushtiden. For sykler er det enkel og trygg vet til PP9, og innendørs sykkelparkering, dusj og garderobe. Byggets kjeller har parkering for 75 biler og lademulighet for både bil og sykkel.

Den nye Fornebubanen er forventet ferdig i 2027 som vil forbedre reisetilbudet ytterligere.

 

Lokalene

PP9 har et samlet areal på 13.150 kvm fordelt på seks etasjer. Hver etasje er på ca 1.900 kvm og med sitt luftige atrium i midten av bygget, har alle arealene rikelig med dagslys. Lokalene er svært arealeffektive og med god takhøyde i alle etasjer, med ekstra høyde i 1 etasje.  Byggets lokaler kan skreddersys leietakers behov.

PP9 har potensial til å bygge inntil 22.000 kvm. Et slikt prosjekt vil kunne tilpasses og prosjekteres for en leietaker med større arealbehov i samarbeid med utvikler.

 

Fasiliteter

  • Store grønne uteområder
  • Bedriftsrestaurant
  • Coworking-lokaler
  • Felles møteromssenter
  • Sykkelparkering med gode garderobefasiliteter
  • 75 parkeringsplasser
  • Treningsrom med garderobefasiliteter
  • Renseriservice

Om gårdeier

NCC er et av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 58 milliarder SEK og 15.500 medarbeidere. NCC utvikler og bygger fremtidens jobb-, bo- og kommunikasjonsmiljøer. Sammen med våre kunder finner vi frem til bærekraftige og kostnadseffektive løsninger av høy kvalitet.

Håkon Tanberg
Leder Næringsmegling / PartnerE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo