Tollgaarden et historisk bygg for fremtiden

Adresse: Schweigaards gate 15, 0191 Oslo
Areal: 1000 - 23000 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Q3 2022
Energimerking: A

Beskrivelse

Entra forvandler det gamle toll- og lagerbygget til et supermoderne techlokale med unik kontoratmosfære og alt man kan ønske seg av fasiliteter. Byggets kortside mot øst grenser til Annette Thommessens plass med den flotte trappen opp til Oslo Z. En café i enden av bygget sørger for liv og uteservering på plassen i granitt. Rundt hjørnet vil Tollgaardens leietakere sykle inn i en lang opplyst glassboks som fører rett ned i en sykkelparkering med sykkelservice i underetasjen. Langs fasaden mot Schweigaards gate vil de originale inngangene med vakre dører på gateplan tas i bruk, og det kommer store glassflater og nye dører for fremtidige serveringssteder.
I 1. etasje finner man hele seks heiser for å bringe folk til underetasjen og de fem kontoretasjene. Alle som får Tollgaarden som sin arbeidsplass får glede av Entras serviceapp for tjenester som besøksregistrering, møteromsbooking, lunsj- og møtematbestilling, tid i treningsrom og informasjon om bygget. 

Fasiliteter

Møte/konferansesenter
Restaurant
Kantine
Kaffebar
Treningsrom
Garderober/dusj
Sykkelparkering m/lading
Serviceapp

Beliggenhet

Tollgaarden har en helt perfekt beliggenhet ved Norges største trafikknutepunkt: Oslo S. Det er akkurat en slik beliggenhet unge ønsker seg aller mest og som i dag bidrar til å tiltrekke attraktiv arbeidskraft. Rett utenfor Tollgaarden stopper buss og trikk, og det er bare 100 meter til tog, T-bane og Flytog og Flybuss. Med Oslo City som nær nabo får leietakerne alt de trenger i løpet av noen minutter. Bilparkering skjer i ett av de mange nærliggende parkeringshusene.

Buss: 0 min

Trikk: 0 min                                                                                           

Flytog: 1 min

Flybuss: 1 min                                                                       

T-bane: 1 min

Innhold

Entra planlegger for et flerbrukerbygg, der det legges opp til at hvert etasjeplan på ca. 3200 kvm kan deles inn fire brukersoner. Men Tollgaarden egner seg også godt som enbrukerbygg for virksomheter med behov for opp mot 23.000 kvadratmeter. I bygget skal alt tilrettelegges for å gi en opplevelse av dynamikk og fleksibilitet, som også inviterer leietakerne til kontakt på tvers av etasjer og virksomheter. I førsteetasje ligger den store bedriftsrestauranten, coworking-området og caféen mot Annette Thommessens plass. Bedriftsrestauranten vil være åpen fra tidlig om morgenen. Etter arbeidstid åpnes den også for det øvrige publikum. Underetasjen vil blant annet inneholde et omfattende konferansesenter, auditorium, dusjer og garderober ved siden av sykkelparkeringen. Entra planlegger for åpne kontorområder, cellekontorer, stillerom, sosiale soner, møterom og te-kjøkken.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Thomas Bagn
Thomas.Bagn@malling.no
+47 975 97 561

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo