Sentrale, representative kontorlokaler på Skøyen.

Adresse: Karenslyst Allé 49-53, 0279 Oslo
Areal: 607 - 5144 M²
Type lokale: Kontor
Overtakelse: Juni 2021

Beskrivelse

En av Oslos mest elegante kontor- og næringseiendommer – i hjertet av alt der folk ferdes. Den populære gourmetbutikken Maschmanns Matmarked holder til på bakkeplan. Eiendommen har ledige kontorlokaler i 7. til 12. etasje. Lokalene oppleves som lyse, luftige og fine. I 9. etasje er det eget, innbydende møtesenter og flott takterrasse med utsikt. Bygget har en egen, bedriftsrestaurant med god kvalitet. I tillegg er det er en rekke attraktive spisesteder i nærheten med sunne, gode tilbud. Når arbeidsdagen er over byr nærområdet på en rekke muligheter. Rett ved finner man blant annet Harbitz Torg med Laboratoriet, restaurant, bar, shuffle board og mulighet for arrangementer i 3. etasje, og Hos Alma er en ny og populær restaurant, vel verdt et besøk.

Beliggenhet

Eiendommen ligger supersentralt til ved Skøyen trafikknutepunkt – rett ved Skøyen togstasjon. Her stopper trikk, buss, tog og Flytoget i alle tenkelige retninger rett utenfor inngangsdøren. Det er god parkeringsdekning i nærområdet Karenslyst Allé og Skøyen med mulighet for egen avtale. Kontorene ligger nær E18 og de flotte sykkelveiene mellom byen og Lysaker/Fornebu. Med låsbar sykkelparkering, dusj og garderober ligger alt til rette for å sykle til og fra jobb. Det er glimrende shopping- og restaurantmuligheter både i og rett utenfor bygget, og Scandic Sjølyst har konferansefasiliteter for opptil 225 personer.

Tog: 2 min                                                                                                                                    
Flytog: 2 min
Trikk: 3 min                                                                                                                                     
Buss: 1 min
Flybuss: 1 min

Innhold

Karenslyst Allé 49-53 tilbyr attraktive kontorlokaler av høy standard. Store vinduer gir godt dagslys og kontorene fremstår som effektive og moderne.  I 9. etasje er det eget, innbydende møtesenter og flott takterrasse med utsikt.

Fasiliteter:

Betjent resepsjon

Bedriftsrestaurant

Møtesenter med egen takterrasse

Møterom i 2. og 9. etg

Innendørs låsbar sykkelparkering

Dusj/garderober

Thomas Bagn
Rådgiver utleie/ PartnerE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo