LAGER / SHOWROM / PRODUKSJON / KONTOR - Midt på Økern i "TIERN"

Adresse: Selma Ellefsens vei 10, 0581 Oslo
Areal: 10 - 825 M²
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler
Overtakelse: Fortløpende
Rehabilitert: 2020

Beskrivelse

Tiern i Selma Ellefsensveien 10 er et totalrenovvert kontorbygg hvor vi har ledige etasjer for lager/showrom/produksjon/kontor m m. En typisk søylefri etasje med sin effektive og karakteristiske form gir særdeles gode lys og utsiktskvaliter i alle himmeleretninger herunder god takhøyde. Lokalene er nyoppussete i høy og moderne standard og tilpasses for den enkelte bruker. Egner seg for et bredt spekter av virksomheter samt mulighter for innovative og nyoppusete kontorer/kontorlandskap("plug and work". 

Egen vareinngang/levering fra bakkeplan med god manøvreringsplass for større lastebiler m m. Sluse og palleheis. 

Hvorfor ha lager og produksjon i en typisk mørk kjeller når man kan ha 360 graders utsikt, mye lys og god luft med kjøling ? 

Les mer på:

https://www.tiern.no/lager/

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kjøreport
Parkeringsplasser: 10

Beliggenhet

En levende bydel under transformasjon

Det utvikles mange nye boliger, kontorbygg og handelsområder rundt Tiern som ligger tett på nye Økern Sentrum (hvor det blir egen gangtunell under jernbanen) samt sentralt beliggende i nye Økern Syd feltet som skal utvikles som nytt nærområde med boliger, handel, kontor, hotel, butikker, soslaie grønne soner, samlingsplass, hovinbekken i dagen m m. Vulkan vil være referanse for denne utviklingen. 
Tiern er en del av Hovinbyen - en fremtidsrettet og klimasmart byutvidelse som er pekt ut som Oslos største byutviklingsområde. 

Les mer på: www.tiern.no og "dette er Økern"

Adkomst

Tiern ligger rett ved kollektiv knutepunktet Økern hvor det er 10 minutter til Oslo Sentrum med t - banen samt bussruter i alle retninger. Tiern er også svært tilgjengelig og synlig med mye identitet fra/til RING 3 /E6 og Østre AKervei samt Hasle. Det er prosjektert gang/sykkel tunnell rett fra Tiern til nye Økern Sentrum / Økern Stasjon som gjør at strekningen forkortes fra 7 til 2 minutters gangtid.

Standard

I Tiern har vi med Krohn Arkitekter kombinert arkitektur, design og teknologi for å skape gode, effektive og funksjonelle arealer man vil trives i med særdeles mye dagslys. 

Lokalene holder høy standard med særpreg og identitet med 2 personheiser og 1 vareheis - vareinngang dirkete inn i lokalene.

Svein Anders Heggset
Rådgiver Retail



Live Melhuus
Rådgiver utleie



E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo