Handel/showroom/serveringslokale midt på Lysaker Torg

Adresse: Lysaker Torg 25, 1366 Lysaker
Areal: 60 M²
Type lokale: Butikk/Handel

Beskrivelse

Handelslokale midt på Lysaker Torg. Det er enkel adkomst med bil og gode profileringsmuligheter. På Lysaker Torg jobber det daglig flere tusen kontorbrukere.  Det finnes flere aktører som har etablert seg der både innenfor helsetjeneste og handel/servering. bl.a, frisører, kiropraktorer, Optiker, naprapat, tannlegesenter samt diverse serveringssteder og butikker. Lokalet er også godt egnet som pick-up point for diverse aktører.

Lokale: 60 kvm, lokalet kan tilpasses etter leietakers ønske.

Gårdeier

Selskapet er representert ved Storebrand Asset Management AS er en av Norges største eiendomsforvaltere og er et heleid datter selskap av Storebrand Livsforsikring AS. Totalt sitter de på en bygningsmasse på over 1 400 000 kvadratmeter i Oslo-området. Deres leietakere nyter godt av den sentrale markedsposisjonen gjennom fleksibilitet når det gjelder endringer i arealbehov, tilleggstjenester rundt leieforholdet samt evne og vilje til å opprettholde en høy teknisk kvalitet på deres eiendommer.
Målsetting - Vi arbeider for å skape merverdier for våre samarbeids-partnere, kunder og eiere. Dette ønsker vi å gjøre gjennom en forvaltning av eiendomsmassen hvor miljøhensyn blir holdt i fokus og ivaretatt på best mulig vis.

Beliggenhet

Lysaker Torg ligger i Bærum og er et næringslivssenter og knutepunkt med direkte adkomst til kollektivnettet for Stor-Oslo.
Eiendommen ligger sentralt i forhold til kommunikasjonsknutepunktet Lysaker stasjon og E18. 
Herfra har dere direkte tilknytning til Lysaker stasjon og bussterminalen. På Lysaker stasjon stopper alle lokaltog, intercitytog, fjerntog og busser (lokal og ekspress), samt flytoget til Oslo Lufthavn Gardermoen.
Taxi-holdeplass og båtforbindelse til/fra Nesodden.
På Lysaker Torg finnes en rekke servicetilbud som tannlege, postkontor, treningssenter, optiker samt en rekke spisesteder.
Eiendommen ligger i gangavstand fra Lysaker Brygge med maritimt miljø, spisesteder og sitteplasser langs bryggekanten.
Kjøpesenteret CC Vest ligger kun en kort spasertur unna. Her finner dere totalt 90 butikker, vinmonopol, legesenter, apotek og Sats Elixia treningssenter. 

Adkomst

Eiendommen har gode adkomstforhold med effektiv av- og påkjøring direkte til hovedveinettet og E18, via hovedrundkjøring på Lysakerlokket. Lett tilgjengelig for ansatte og besøkende.

Det er god parkeringsdekning i byggets underetasjer.

 

Nabolaget:

Lysakerlokket       142 m

Lysaker                417 m

Lysakerjb.st.         438 m

Sollerud/Vækerø   462 m

Lilleaker               1.4 km

Jar T-banestasjon  2.4 km

Fornebu                2.5 km

Standard

Lokalet kan tilpasses leietakers ønsker og behov

Svein Anders Heggset
Rådgiver RetailE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo