Totalrehabiliterte kontorlokaler sentralt på Billingstad

Adresse: Billingstadsletta 13, 1396 Billingstad
Areal: 362 - 700 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

På Billingstadsletta 13 har du mulighet til å leie totalrehabiliterte kontorlokaler med attraktiv beliggenhet på 4 etasjer. Eiendommen får nye fasader med store vinduer som gir mye lys og et moderne uttrykk. I tillegg oppgraderes begge inngangspartier med innbydende farger og belysning. Rehabiliteringen er påbegynt, og vil ferdigstilles mars 2021. 

Lokalene har svært god takhøyde, og tilpasses nye leietakeres ønsker og behov. Lokalene rehabiliteres til moderne standard med gode kvaliteter. 

  • Fasaden rehabiliteres vinter 2020 og står i stil til resten av kontoreiendommen der Porsche Center Asker og Bærum også er etablert
  • Oppgraderte og innbydende inngangspartier med delikate farger og kvaliteter. Det etableres uformelle møteplasser og venteområdet for bedriftens gjester og ansatte.
  • Direkte adkomst fra parkeringsanlegg til kontoretasjene
  • God parkeringsdekning i tilknytning til eiendommen
  • Kantinen ble oppgradert i 2019 og fremstår svært moderne og som et naturlig møtepunkt i bygget. Her kan leietakerne også nyte lunsjen utendørs om sommeren.
  • Gode profileringsmuligheter på fasade med ny skiltplan – godt synlig fra E18

Arealoversikt:

2 etg. Fra 362 til 480 kvm

4 etg. 378 kvm eller 700 kvm -  lokalet kan deles.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Gårdeier

Billingstadsletta 13 AS er et datterselskap i konsernet Conceptor AS. Konsernet har to forretningsområder; eiendom og finansielle plasseringer. Konsernets engasjement innenfor eiendom er knyttet til utvikling av bolig- og næringseiendom, samt langsiktig drift og forvaltning av egne eiendommer. Conceptor Eiendom AS er morselskapet i eiendomskonsernet. Mange av konsernets pågående utviklingsprosjekter skjer gjennom datterselskaper og i partnerskap med andre aktører. I sum er Conceptor Eiendom AS engasjert i prosjekter hvor det er i underkant av 2.500 boliger under utvikling, potensiale for utvikling av ca. 150.000 m² næringseiendom, og eiendom med løpende leieinntekter på ca. kr. 270 millioner. Conceptor Eiendom AS sine andeler av leieinntektene er ca. kr. 110 millioner.

Beliggenhet

Fullservicebygget ligger mellom Oslo og Asker og har en meget god plassering, og enkel av- og påkjøring til E18. Det er en god kollektivdekning i området med buss og tog. Billingstadsletta har med årene utviklet seg til et område med et stort utvalg av seriøse kontor- og handelsaktører. Beregnet kjøretid til Oslo eller Drammen er 15 minutter. Eiendommen har P-plasser i oppvarmet parkeringshus sammen med Porsche i den tilstøtende handelseiendommen som også huser Rema 1000, Europris, SATS m.fl.  

Adkomst

Billingstadsletta 13 ligger fantastisk til på Billingstadsletta ved Asker, med enkel av- og påkjøring til E18. Kollektivt er det kort gangavstand til buss/tog der man kan ta seg raskt til Oslo/Asker. I umiddelbar nærhet finnes bl.a. holdeplass for buss nr. 250 til Oslo bussterminal. Videre er det ca. ti minutters gange til Billingstad stasjon.

Live Melhuus
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo