Nytt, eksklusivt og sentralt på Majorstuen

Adresse: Fridtjof Nansens vei 12, 0369 Oslo
Areal: 1000 - 20000 M²
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel
Overtakelse: Vår/sommer 2023

Beskrivelse

Om eiendommen

Det planlagte nybygget Fridtjof Nansens vei 12 og Colosseum Kino eies begge av Reimers-familien. Kinoen har årlig 650.000 besøkende og nybygget vil inneholde ca. 1.000 nye arbeidsplasser. Planen er å utnytte potensialet i bygningsmassene, men ikke minst den allerede etablerte aktiviteten til kinoen og Majorstuen for øvrig som et etablert bolig- og handelsområdet. Synergiene mellom eiendommene forsterkes ved at det etableres et gårdsrom mellom byggene som blir tilrettelagt for opphold og uteservering. 

Eiendommen ligger perfekt til med nærhet til alt man kan ønske seg, men likevel fint skjermet mot trafikken og med Colosseum kino som nærmeste nabo. Det lekre nybygget, tegnet av Grape Architects, ligger 3 min gange fra Majorstuen T-banestasjon. Kontorene blir lyse, åpne og innbydende, med integrert sensor-teknologi, store vinduer i alle retninger og optimal inneklima. Det blir fleksible løsninger, med mulighet for god internlogistikk mellom etasjene. Leietakers behov står i sentrum og det legges opp til åpne kontorløsninger med møterom og sosiale områder i størrelser som dekker de fleste behov.

 

Adkomst/Beliggenhet
Majorstuen er Norges 3. største kollektivknutepunkt, og Fridtjof Nansens vei 12 ligger bokstavelig talt et steinkast unna all kollektivtransport. Innbydende shopping- og restaurantmuligheter begynner i Bogstadveien, og Vinmonopolet, apotek, daglivareforretninger er tvers over veien. På motsatt side ligger idylliske Frognerparken og Frognerbadet.

Buss: 1 min                                                                                                                                   
Flytog: 3 min med t-bane
Flybuss: 45 min til Gardermoen                                                               
Trikk: 2 min                                                                                                                                          
T-bane: 2 min                                                                                                                                
Buss: 1 min

 

Lokalene/innhold

Resepsjonen får besøksregistrering og en innbydende lounge-avdeling med kaffebar for uformelle møter. Bedriftsrestauranten får egen utgang til den lyse, åpne plassen mot Colosseum kino. Møteromsavdelingen for opptil 100 personer, blir stor, moderne og med alt man kan forvente av digitale løsninger. Kontorene blir lyse, eksklusive og innbydende, med teamrom, grupperom og stilleområder, og de to øverste etasjene får direkte utgang til takterrasse. Herfra blir det fin utsikt mot Frognerparken, Frognerbadet, Colosseum-senteret og handlegaten Bogstadveien. Byggets leietakere får en egen app, som blant annet styrer adgangskontroll, møteromsbooking, bestilling av møtemat og plass i treningssenteret. I underetasjen blir det god plass til parkering av biler og sykler med lademulighet for begge.

Utadrettet, handel og servering

Noe av det som gjør Fridtjof Nansens vei 12 unik er blant annet underetasjen med dobbel takhøyde. Lokalene i plan U1 er på ca. 1.900 kvm, hvorav dobbel takhøyde på ca. 1.000 kvm. Dette gir en rekke spennende muligheter, som møte- og konferansesenter, paddel-tennis, klatresenter, squash eller treningssenter, med tilhørende dusj- og garderobefasilliteter.

Første etasje vil får utadrettet virksomhet med restaurant og kaffebar, som knyttets sammen med Colosseum Kino og et helt ny serveringskonsept.

Forretning/ servering 250-2.000 kvm

 

Fasiliteter:

Servicesenter

Møtesenter

Restaurant

Kantine

Kaffebar

Takterrasse

Treningssenter

Garderober/dusj

Parkering i bygget

Sykkelparkering

Heis

Høy miljøklassifisering, BREEAM Very Good

Fredrik Sommerfeldt
Leder MarketsOle Kristian Ottesen
Rådgiver utleieE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo