Kontorlokaler i Storgata 7 tilpasses etter ønske. Kun 2 minutters gange fra Oslo S.

Adresse: Storgata 5-7, 0155 Oslo
Areal: 217 M²
Type lokale: Kontor, Andre
Overtakelse: Etter avtale
Rehabilitert: 2017

Beskrivelse

Storgata 5 og 7 har gjennomgått en total rehabilitering det siste året og her er det mulighet til å sikre seg sentrale, moderne lokaler rett ved Oslo S. Lokalet kan tilpasses etter leietakers ønske. Bildene i annonsen viser en illustrasjon på hvordan lokalene kan tilpasses. Det ledige lokalet ligger i byggets 4.etasje og er på totalt 217 kvm. Det er eget kjøkken i lokalet.


Storgata gjennomgår for tiden en stor oppgradering i regi av Oslo kommune og er ferdigstilt i denne delen av gata med bredere fortau og nytt gatedekke.

Dagens leietakere i Storgata 5-7 består av små og store aktører fra ulike bransjer (musikk, film, IT, consulting og events). I august 2020 åpner Evolve Business Space sitt nye coworking-senter i Storgata 5-7.

I 1. og 2. etasje ligger baren Brygg som med matservering, eget bordtennisrom og uteservering gjør dette til et naturlig samlingspunkt etter arbeidstid.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Beliggenhet

Eiendommen ligger bare 1 minutts gange fra Folketeaterpassasjen med sine populære serveringssteder, og kun et par minutter fra shoppingsenter, hoteller og landemerker. Kun to minutters gange fra Oslo S og i umiddelbar nærhet til Karl Johans gate og Bjørvika.

Storgata har også et stort antall buss- og trikkelinjer med sin sentrale plassering som hovedfartsåren mellom sentrum og bydel øst. Trikken stopper rett på utsiden av eiendommen. Oslo kommunes arbeider med å gjøre Storgata som hovedgaten som binder øst og vest/sentrum sammen, nærheten til Bjørvika og Oslo S gjør området til et
av de mest spennende sentrumsområdene i dag.

Adkomst

Oslo S er 2 minutters gange unna. Trikken vil få nytt stoppested 1 minutt fra eiendommen når Storgata er ferdig i 2021. Det er flere nærliggende parkeringshus.

Svein Anders Heggset
Rådgiver RetailE-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo