Restaurantlokale i Thune-gården på Skøyen. Inne og uteservering

Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
Areal: 306 M²
Type lokale: Butikk/Handel
Overtakelse: Umiddelbart

Beskrivelse

Drammensveien 130 i Thune-gården er en sentral del av tradisjonsrike Thune Næringspark på Skøyen. Med særegen arkitektur og romslige utearealer fremstår området som en oase av historie og miljø, og er populært for både for næringsvirksomhet og beboere. Thune Næringspark huser bl.a. møbelgalleri, interiørforretninger, tekstilfirmaer, bilforhandler samt selskaper innen reklame, kommunikasjon og medievirksomhet. Den tiltalende og særpregede Thune-gården i rød teglstein har nå ledig lokale for servering på byggets attraktive østside.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass

Adkomst

Lokalene ligger meget sentralt til på Skøyen, akkurat ved innkjøringen til Thune Næringspark. 20 meter unna er det stoppested for buss og trikk med hyppige avganger øst- og vestover, og det er kun fem minutter å gå til Skøyen togstasjon. På området finnes det også gode parkerings-muligheter. Bare 100 meter unna ligger Karenslyst Allé med et rikt utvalg av butikker og servicetilbud.

Innhold

De aktuelle serveringslokalene ligger akkurat innenfor porten til Thune Næringspark og inkluderer den gamle portenerboligen. Lokalene på 306 kvadratmeter vil spesialtilpasses etter alle krav for servering og åpner for en betydelig uteservering med gode solforhold i grønne omgivelser. Gårdeier er fleksibel med tanke på utforming av lokalene.

 

Lars Simen Paulgaard
Partner / Leder Retail

 
 
 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo