Ledige lokaler i moderne nybygg i Nygårdsgaten 91-93

Adresse: Nygårdsgaten 91-93, 5008 Bergen
Areal: 500 - 12000 M²
Type lokale: Kontor

Beskrivelse

Moderne Kontorlokaler med høye kvaliteter
Gode lokaler skal hjelpe leietakerne med å oppnå sine mål og ambisjoner. Velkommen til Nygaarden - et nybygg midt i Bergen sentrum! 

I kontorbygget Nygaarden finnes gjennomtenkte og fleksible planløsninger med svært gode kvaliteter. Alt er designet med ett mål for øye- at menneskene som skal jobbe i bygget får en så effektiv arbeidsdag og trives med å være på jobb.

FUNKSJONELLE ARBEIDSPLASSER
"Nygaarden" utvikles for å møte både dagens og fremtidens krav til gode og funksjonelle arbeidsplasser. Entra har fokusert på å utvikle lyse og luftige arealer med stor grad av fleksibilitet, noe som gir mulighet for tilpasning når behovene endrer seg. Et romslig atrium i midten av bygget gir ikke bare lyse og luftige kontorarealer, men også gode fellesarealer hvor medarbeiderne vil trives.

I "Nygaarden" vil det blant annet bli etablert et unikt og eksklusivt servicekonsept. Konseptet legger til rette for en sømløs serviceopplevelse som også innbyr til samhandling mellom leietakerne. Videre planlegges det for serveringskonsepter på gateplan som vil bidra til yrende gateliv og et spennende tilbud for de ansatte og deres besøkende


Byggets fellesfasiliteter blir blant annet:

  • Moderne møtesenter

  • Gode dusj- og garderobe-fasiliteter med håndkleservice

  • Kaffebar

  • Gode muligheter for å arrangere eventer

  • Sykkelparkering med sykkelservice 

  • Restaurant

  • Nærhet til p-plasser

  • Bybanestopp rett utenfor døren

  • Utearealer 

Beliggenhet

I nybygget "Nygaarden" får du moderne kontorlokaler med fantastisk beliggenhet og unike profileringsmuligheter - Bygget markerer inngangsporten til Bergen sentrum fra sør og ligger på bybanestoppet ved Media City Bergen. I det du stiger av bybanen går du i praksis rett inn døren på "Nygaarden". Her kan du virkelig reise tørrskodd til og fra jobb.

For de som vil sykle eller jogge vil eiendommen tilrettelegges med gode garderobefasiliteter med håndkleservice. Sykkelen parkeres i egen sykkelparkering hvor det finnes sykkelservice og sykkelvask. For den som vil kjøre bil finnes det tilgjengelige parkeringsplasser i eiendommen og i umiddelbar nærhet.

Offentlig transport:
Buss: 1 min
Bybane: 1 min
Tog: 10 min 
Bysykkel: 2 min

Området byr i tillegg til kontorer på en spennende miks av boliger, undervisning og spisesteder. På Høyden bak eiendommen ligger Universitetet med et yrende studentmiljø. Noen få steinkast unna ligger "Vil Vite" og rett over gaten finnes Media City Bergen med et yrende mmiljø, store konferansefasiliteter og kontorhotell. For øvering finnes flere moderne treningssentre og Nygårdsparken i umiddelbar nærhet. I "Nygaarden" er du praktisk talt tett på byen og tilgjengelig for alle!

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.Standard

 

E-post: post@malling.no Telefon: 24 02 80 00 Twitter: @mallingco LinkedIn: Følg oss her

Påmelding Nyhetsbrev Besøksadresse Dronning Mauds gate 15, 0250 Oslo Postadresse Postboks 1883 Vika, 0124 Oslo